| VrRos68 a întrebat:

Ma simt tot mai singur și mai trist pe zi ce trece.
Merg la concerte singur,mă plimb singur pe stradă, nu ma baga nici o fată în seamă măcar cu un bună.
Pot spune ca am 20 trecuți degeaba,doar am așteptat sa treacă timpul cu gândul ca o sa cresc să aibă fetele ce vedea la mine.
Urat nu sunt chiar deloc dar nu stiu de ce nici o fată nu îmi da vreun semn. Când mă duc intr-un loc unde sunt fete,ele pleacă. Repet, urat nu sunt,am o înălțime destul de bună, o greutate ideala pentru varsta mea.Mi-am pierdut încrederea și îmi e practic imposibil să o recapăt.Nu știu ce sa zic unei fete, mă tem foarte mult sa nu le plictisesc. La aproape 20 ani nu am sărutat o fată nici măcar pe obraz,nici o fată pe mine.
Ma simt tot mai trist,văd cupluri de băieți de nivelul meu,să nu zic mai jos,care au iubite frumoase și
am un gol imens în suflet dacă ii vad ca se strâng în brate,ce frumos îl ține fata pe baiat.
Relație nu îmi pot face fiindcă toate fetele sunt combinate și nu găsesc,nu stau intr-o zona populata...
Consider că o să întru în cartea recordurilor,o sa mor batran fără sa ma reproduc sau măcar o iubita
Dau unii niste sfaturi cum că nu e bune să abordez fete pe stradă.
Online nu e bine,pe strada nu e bine, ce să fac?

10 răspunsuri:
| Bazzed a răspuns:

Https://www.tpu.ro/......-si-tupeu/

O data zici ca toate se vând pe bani și-s niște prostituate toate (fix asta se înțelege) și apoi te plângi ca de ce nu ai și tu o gagica. Nu ți se pare interesant? Le crezi curve când de fapt ești doar un frustrat pârlit

| Willis a răspuns:

Nu ești singurul în situația asta.
Îți iei inima în dinți, și vorbești cu o fată, oriunde, pe net, sau în parc.
Găsești subiecte, să vorbești cu ele... altfel intri în categoria, fătălăi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Stai linistit ca nu esti singurul, mai sunt baieti care nu au prietene si nu au murit, decat sa fi cu o fata cu care nu te intelegi sau care stă cu tine din interes mai bine singur, fetele au pretentii mari, vor baieti de bani gata care sa le ofere o viata de lux, asa ceva nu există, dar ele prefera sa stea singure decat cxu unul fara bani.Alegerea lor treaba lor.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Pai da, nu e bine nici pe strada, nici online.

E bine sa le abordezi intr-un context care faciliteaza ca doi oameni sa se cunoasca. Spre exemplu: scoala, locul de munca, voluntariat, la un antrenament de sport, la dansuri, etc.

Muta-te din orasul mic in care zici ca stai si vei avea mai multe oportunitati sa gasesti fete.

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Dar mai las-o dracului de treaba, ca m-ai innebunit! Cu ce crezi ca te putem ajuta noi? Cu nimic! E viata ta si nimic nu se schimba daca stai si te plangi aici! Fie incerci sa-ti repari situatia daca poti, fie treci peste, alte optiuni nu sunt!

| ywar a răspuns:

1. Esti foarte tanar.
2. Ai pierdut sau nu ai avut incredere in tine vreodata.
3. Nu poti sa te plangi asa la infinit si sa nu faci ceva. Tu nu faci pasi concreti spre a avea ceea ce iti doresti.
4. Iti place sa fii victima.
5. On-line s-ar putea sa te intalnesti si cu baietei.
6. Du-te la un curs de dans. tango argentinian, kizomba etc. Eu am facut 5 ani de dans sportiv, dar nu acolo mi-am intalnit fosta sotie.

| LonelyGuy07 a răspuns:

Uite ce e Morosanu 2022 parca asa te numeai alta data cand faci un cont nou sa te plangi din nou non stop pe aici cu problema ta mai schimba si tu din date, varsta cel putin, vai si amar

| LonelyGuy07 a răspuns:

Poate sunt eu prea prost, sa ma scuzi, nu inteleg rostul, puneti o intrebare in 20 de mii de feluri VI SE RASPUNDE LA FEL si voi tot nu incetati cu milogeala pe aici, ce mama dreacului vreti sa vi sa raspunda concret ca sa incetati cu o intrebare pusa de 100 de ori?

| LonelyGuy07 a răspuns:

Uita-te la mine am 30 de ani si nu am atins s-au sarutat o femeie in viata mea, am pus odata de doua bah de trei intrebare de genul pe TPU si m-am resemnat si usor usor trebuie sa traiesc asa, nu ca m-as fi asteptat sa primesc niste sfaturi bune sau asa ( poate din frustrare am pus intrebarea mai mult ) toti in comentarii ca nu conteaza x sau y dar stiam foarte bine ca sunt niste minciuni aruncate la prost, m-a ajutat cu ceva NU! Norocul si-l mai face si omul cu mana lui, daca ai stii tu cati baieti din clasa mea in 8-12 au avut noroc la fete in liceu as zice 2 baieti din 15 in 4 ani de scoala si nu era vorba ca exista o tehnica magica pentru care restul reuseau erau ca si noi dar aratau mult mai bine pentru ele! daca vrei sa ramai indobitocit si sa nu intelegi ca daca nu FOOTI in liceul sau facultate esti GATA cu fetele e problema ta

| Emma30555 a răspuns:

La facultate sau la munca sau vreun prieten ar putea sa ti faca cunostinta cu cineva. Mai bine incerci online decat pe strada.