Hmm. Nu vreau sa te superi,dar te chinui singura. El probabil tine la tine ca la o prietena,si plus de asta,stati destul de departe unul de altul,nu? Totusi,cel mai bine e sa-l uiti,sa iti gasesti drumu`,si cand te astepti mai putin,cine stie cine iti va iesi in cale? Nu trebuie sa fi geloasa pe prietena ta,nu cred ca ea este cu ceva mai sus decat tine. Doar ca, poate tipu` ii lasa ei comm'uri de genu`, doar asa...si poate ca nu vrea ceva serios de la ea. Ti-ar fi placut sa iti faca tie asta,si apoi sa suferi,sa-ti dea sperante false? Categoric NU! Uita-l pur si simplu,nu te gandi la el,gandeste-te la ce vei face de acum,tu stii ca esti frumoasa si desteapta si el e prea jos pentru tine! Mergi mai departe chiar daca e greu, pana la urma, o sa intalnesti pe cineva care sa merite! Pupici!
Bilbao.
Mult succes pe viitor.
Esti intr-o tara unde lumea are o alta mentalitate,iubirea mai tarziu, momentan suntem tineri, avem alte prioritati.
Ar trebui sa-l uiti pentru ca el se vede ca nu tine la tine...sau cai place de tine. a avut dreptate cand azis ca mai bine ramaneti priateni
In primul rand nu ai cum sa-l iubesti, din moment ce nu ati fost nici macar o zi impreuna, doar ai impresia. E ca atunci cand esti drogat si nu ti-ai luat doza, ai impresia ca te doare, dar totusi nu e asa. In continuare, probabil ca are dreptate, ar fi mai bine sa ramaneti prieteni, in loc sa te simti speciala pentru ca a fost sincer cu tine tu te ataci degeaba. Cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci este sa te comporti exemplar cu el si in timp o sa-si dea seama daca vrea o relatie serioasa cu tine sau nu. Toate probemele astea se rezolva in timp si nu batand din palme. Take care.
Ba da, afost ceva intre noi, nu ni-am intilnit dar ni-am sarutat de foarte multe ori, eseam de multe ori in doi, dar el socotea totul o prietenie, insa eu tutul luasem in serios. Asa suntem noi fetele. Dar totul va fi ok, eri pentru mine a fost mai greu, acum totul e normal, a trecut. Oricum mersi pentru sfat.