| Alexandra_4520 a întrebat:

Ma-ti putea ajuta? Mie greu sa aleg intre iuby unu si iuby doi! Iuby 1.Par blond ochi verzi potrivit la inaltime fostul iubit al prietenei mele... Iuby 2.Par blond ochi caprui inalt fostul iubit al prietenei prietenei mele. Ce ati alege voi.Fiti sinceri! Sa nu credeti ca sunt prea mica pentru asta ca nu e asa stiu tot ce ar trebui aflat la 12-13 sau 14-15 ani.

Răspuns Câştigător
| Laviy a răspuns:

LOL. Nu dupa asta iti alegi iubitzi. Adica "iubi unu" si "iubi doi"? LOL
Trebe sa il iubesti. daca nu il iubesti p niciunu las-o balta. Eu las alege pe cel care il iubesc. Sau am sentimente mai puternice. Dar nu pe cel mai frumos. Doar daca as avea nevoie disperata de iubit. Si este un baiat foarte frumos. Dar hai sa iti raspund la intrebare. LAS ALEGE PE CEL CU OCHII CAPRUI. ADOR OCHII CAPRUI.

8 răspunsuri:
| forever4you a răspuns:

Glumesti nu? Cum poti fii asa de ipocrita incat sa te uiti dupa aspectstraight face Cinteaza sentimentele daca simti pentru amandoi acelasi lucru lasa-i!

| euionutz a răspuns:

Iubi 3 : castravete curatat...forma potrivita, putin curbat, aluncecos (deci nu e dureros), sta cu vrei tu, si bonus il poti arunca dupa fiecare utilizare. Bafta

greece12
| greece12 a răspuns:

Alege-ti unul singura, ce tot iei second hand de la prietena ta! Ce arunca ea, culegi tu?

| albertcraiova a răspuns:

Compliat da mai multe detalii laughing ar trebui sa il iei pe iubi 2 din cauza ca iubi 1 e fost iubit al prietenei tele si poate se supara.

| VecinaDeLa3 a răspuns:

Asta e cea mai pitzy intrebare pe care am citit-o vreodatastraight face

| Andrei10_8749 a răspuns:

Făăăăăăăăăă, dar proasta te-a facut mă-ta. Mori in gatuu ma-tii de specimen! Rar mai gasesti si tu o fata intreaga la cap...foarte rar.

| AndutzaAndu a răspuns:

Doamne iarta-ma, cica iubi 1 si iubi 2...scuze ca zic dar parca ai alege un obiect, nu un baiat, o fiinta umana, care trebuie s-o si iubesti. Daca "alegi" numai asa dupa aspectul fizic, asta se numeste superficialitate.
Si daca mai sunt si amandoi fosti iubiti ai prietenie tale atunci...nu mai am ce zice.

| Biiancaa98 a răspuns:

Ce mai ai cu iubi 1 parca nu-ti mai placea de el mai ales ca a fost si al meu