| Alina09 a întrebat:

Ma tot cert cu prietenul meu din cauza geloziei, si din partea mea, si din a lui si din alte motive stupide. am incercat sa o las mai moala cu reprosatul dar si el face la fel, nu ne mai intelegem si ne certam pur si simplu din prostii. chestia e ca intr o seara, ne am certat asa rau incat mi a zis ca l am dezamagit si multe alte chestii grele..nu sunt numai eu de vina, e si el, dar acum se comporta f ciudat, nici nu ma mai baga in seama asa mult si nu mai imi da atentie. o prietena mi a zis ca daca mai avem certuri de astea, nu o sa mai aibe aceleasi sentimente pentru mine. acum ce sa fac, cum sa actionez ca sa fie ca inainte, sa se comporte asa frumos? Funda pls

Răspuns Câştigător
| Ðianna a răspuns:

Uite,am trait si eu povestea ta..era perfect,nici nu poate fi descris in cuvinte cat de frumoasa era relatia noastra,era linistita,era plina de gesturi tandre si cuvinte dulci,tot ce ti-ai putea dori,dar pe alta parte,gelozia lui ma macina,profita de faptul ca mi-am asezat si sufletul la picioarele lui, in asa fel incat il deranja pana si faptul ca aveam baieti in lista de mess, il deranja daca stateam afara pana mai tarziu fara el, sau orice chestii de genul asta, care pentru mine pareau nimicuri.Am ajuns din cauza relatiei aceleia sa ma inchid in mine, nu comunicam cu nimeni, nu aveam prieteni apropiati, nu imi dadeam seama cine sunt cu adevarat.Eu intotdeauna m-am regasit in grupul de baieti,m-am simtit bine in preajma lor,pe el il deranja pana si muzica mea (ascult hip hop).Cu timpul a ajuns sa fie prea preocupat de job`ul lui,si acorda mai multa importanta banilor decat mie,si daca foarte mult timp am trecut cu vederea certuri mai mari (care pareau intotdeauna ca sunt din vina mea),intr-o zi,dintr-o chestie marunta,am decis sa renunt,si sa caut o persoana care ma accepta asa cum sunt,si care sa aiba incredere in mine. Daca nu reusiti sa ajungeti la o intelegere,si daca pur si simplu nu mai merge relatia,treci mai departe, vei fi bine, suna banal, dar am invatat din experienta ca intotdeauna iti vei reveni dupa o despartire, oricat de mult suflet ai fi pus..si maine va fi o zi, ai grija de tine, fii cine esti, nu cine vrea el sa te faca sa pari. happy

2 răspunsuri:
| DoctorLove a răspuns:

Eu iti voi spune parerea mea si te rog sa faci ceea ce simti tu ca este bine!
Eu zic sa discuti cu el despre aceasta raceala intre voi, incercati sa reaprindeti scanteia in relatia voastra. Propune-i sa va dati inca o sansa, sa va acordati mai multa incredere, sa nu va mai certati din nimic. Saruturile si imbratisarile ajuta aici foarte mult! Inca ceva, fa-i mici suprize, acordai mai multa atentie, sustine-l, fi dragastoasa cu el, vorbiti frumos si discutati despre orice. Prin gesturi mici ii arati ca il iubesti!
Eu iti doresc sa ai o relatie frumoasa de acum incolo! :*

| Ellaa123 a răspuns:

Sfatul meu este ca ai trebui sa porti o discutie cu el,si sa il intrebi si pe el, de ce va certati din motivuri stupide, si sa ii spui ca tu numai vrei certuri, ca vrei sa fie ca inainte, si sa il intrebi de ce se comporta cu tine rece, doar de la niste certuri nesemnificative.Si sa ii spui ca nu are de ce sa fie gelos, pt.ca daca tu esti impreuna cu el inseamna ca pe el il iubesti si nu conteaza niciun baiat,decat el. Pune-i intrebari in care el sa raspunda si la randul tau dai de inteles cea ce vrei,nu il mai lasa sa isi faca iluzii,tinel aproape de tine, pentru ca daca nu actionezi acum s-ar putea sa il pierzi, si sunt sigura ca nu vrei asta, asa ca tinel langa tine.Dar vorbeste cu el fata in fata, ca sa vezi reactiile lui, si ca sa iti dai seama daca raspunsurile lui sunt adevarate.Iti urez mult succes!:*