Eu sincer ma consider un baiat care gandesc profund si stiu sa pretuiesc persoana iubita:X Cand vad o fata frumoasa, ce sa zic, mai intai incep o conversatie cu respectiva ca sa imi fac o parere despre personalitatea si modul ei de gandire . Apoi daca e pe gustul meu voi pastra legatura cu ea si...cine stie... poate in viitorul apropiat v-om fi chiar mai mult decat prieteni Si Da pentru mine conteaza ce simte si ce gandeste fata deoarece cred ca intr-o relatie comunicarea intre parteneri este cel mai important lucru
P.S Ma bucur ca ai gasit un baiat cum iti doreai tu.
Acum daca fata arata foarte bine prima data ma atrage asta...in timp totusi conteaza comportamentul
Da stiu ca sunt cei mai scumpiii:X iubitul meu e asa si il ador! imi e frica tot timpul sa nu il ranesc si cand am vz ca dp o cearta aprinsa a inceput sa planga atunci cand eu vazandu`l ft abatut m`am dus la el si l`am sarutat pur si simplu imi venea sa-l iau la pachet acasa:X
CanesVenatici,ai dreptate! Insa gresesti:* Exista astfel de pers,care totusi au o varsta si inaintata si raman la fel de sensibili:*.asa ca.
Iar tu,Rollo, Esti un baiat minunat asa cum orice fata si-ar dori:*Poate nu esti tu chiar ft profund sau sensibil ca o fata,that`s not the point, dar esti de treaba si stii sa intelegi pers:*Tot asa baiete!Ms mult:* ciao, pup:*
Exista si baieti profunzi, eu sincer nu ma asteptam, dar am aflat ca exista si sunt cei mai scumpi
Daca mai suntem specimene ce stim sa iubim? mai suntem cativa dar pe cale de disparitie! daca dai flori si ciocolata fetei pe care o placi cred ca ma numar si eu printre ei nu? mrg, oferite alaturi si de un :*! mno, eu nu imi aleg fetele dupa cum arata, ci dupa modul cum vorbesc si cum se comporta! pe langa asta ceea ce ma atrage pe mine la fete sunt buzele lor mereu am facut asta, dar nu am un motiv anume!
Draguuts rau de tot, bvo!~~:X:X
Primul lucru care atrage un baiat bineinteles ca este aspectul insa eu merg pe ideea ca degeaba esti frumoasa daca esti proasta, prefer o fata cu care sa pot socializa.