Nu, nu cred ca s-au "terminat" toti baietii buni, ci pur si simplu nu ai intalnit inca unul potrivit pentru tine.
Nu te mai lua dupa anturaj, dupa ceea ce zic prietenele tale.
Uite, de exemplu la mine in clasa doar eu aveam prieten pana in vara aceasta, desi suntem vreo 13 fete. Doar doua mai avusesera prieten(si noi avem tot 17 ani). Ce puteam eu sa cred? Ca e anormal sa am un prieten, desi ma indragostisem pana peste cap de un baiat cu adevarat deosebit. Ce trebuia sa fac? Sa il parasesc? Sigur ca nu!
Doar pentru ca tu nu ai intalnit persoana potrivita si nu vrei sa fii cu oricare alta, nu mi se pare nimic in neregula.
Imi place felul tau de a fi, sincer dar hai sa-ti spun o chestie si eu sunt la fel.Relatiile mele nu functionau si uneori dadeam de niste tipi care vroiau sa-si bata joc de mine, dar din fericire nu au reusit fiindca imi dadeam seama imediat de ceea ce urmaresc.Mi-am pierdut increderea complet in toti baietii..Cand cunosteam un baiat imi zicea in gand,, sunt sigur ca si asta are intentii rele si nu e cum vreau eu,, si ma gandeam cand o sa apara si un tip ok si pentru mine care sa ma iubeasca sa ma respecte cum merit si sa fie asa cum vreau eu.Eram trista mereu dar totusi optimista si pana la urma a aparut un baiat asa cum vroiam, nu-mi venea sa cred ca mai exista asa baieti.Crede-ma sunt cu el si de cand l-am cunoscut sunt cea mai fericita.Nu ti pierde increderea, daca ai rabdare totul va veni de la sine.\pup si ai grija de tine
Din cate ne-ai povestit esti genul de persoana care cauta baiatul care sa ii schimbe viata,nu doar starea civila dupa facebook. Ai avut o relatie frumoasa,cred eu un an si jumatate,dar asta e a avut si un sfarsit. Baieti nu s-au temrinat in nici-un caz, vei gasi baiatul potrivit cand te astepeti mai putin. Asa sunt si eu, nu caut baiatul care sa stau doar la "sanki" ci caut un baiat la care chiar pot sa tin cu adevarat, de exemplu vorbesc cu un baiat fff mult, am vorbit 1000 de mesaje in 2-3 saptamani dar nu suntem imrpeuna. Ba mai mult el are prietena si prietena lui e ruda cu mine. Dar asta e viata, tin la el si nu vreau sa rup legatura si niciodasta nu stii ce iti rezerva viitorul...O sa gasesti persoana potrivita, nu-ti face griji:*.
Din cate povestesti esti o fata simpla si inteligenta care nu se da in vant dupa acei baieti macho sau rebeli.Tu cauti un baiat la fel ca si tine cuminte care sa aiba ochi doar pentru tine.De obicei baietii cuminti sunt cei timizi care nu indraznesc mereu sa se dea la o fata, nu spun ca toti sunt asa, dar acei baieti nu se gasesc asa usor.La varsta asta este perioada in care ei sunt cei mai rebeli si vor sa impresioneze pe toata lumea si ma refer prin a arata cat sunt ei de smecheri.Ai rabdare ca il vei gasi pe cel potrivit odata si odata, cu tine totul este inregula.Bafta
La moda e sexul si functioneaza principiul cererii si ofertei. Baiatul cere, fata ofera sau nu.
Nu e nevoie sa te descurajezi... Cum a mai spus cineva mai devreme, baietii timizi stiu cum sa se comporte cu o fata ca tine, dar se tem de refuz (de fapt asta reprezinta timiditatea: teama de a fi refuzat sau facut de ras). Desi sunt baiat, sunt aproape in aceeasi situatie ca tine (doar ca la mine problema e cu fetele, evident).
Deja am spus de mai multe ori ca imi urasc si imi regret generatia (desi ce vine... imi pun mainile in cap) tinand cont ca si eu am aproape 17 ani, dar nu am ce-i face, m-am hotarat sa astept o fata adevarata. Tine cont ca nu e doar vina baietilor semn ca se poate si vice-versa: fetele si-au pierdut feminitatea (nu toate, dar majoritatea), iar baietii si-au pierdut originalitatea (poate mai multi decat credeam)
La mine partea buna este ca exista fete pe placul meu. Partea proasta este ca sunt mai mari decat mine cu cel putin 2 ani, iar asta devine brusc un impediment.
Deci stai linistita ca se gasesc, dar nu trebuie sa ii cauti in gaura de sarpe, ci in salile de clasa/in banca in timpul pauzelor...
Fate calugarita avem nevoie si de fete de asta. am glumit asteapta inca nu ai gasit jumatatea alti o gasesc repede alti nici la 30 de ani. deci nu te lua dupa prietenele tale ca te trage cate rau. zi ca faci cum zic ele si faci ca tine ii viata ta nu alor. sau fa ce vrei tu.
Buna BeautifulThings, sincer esti o fata deosebita, buna sunt rare fetele acestea si ai mult de castigat nu te schimba, si sti ce conteaza sa te distrezi burlaceste cat poti si cand va fi sa il intalnesti pe baiatul asteptat va veni momentul ai 17 ani. gandeste-te cand vei fi la facultate cati baieti sunt si acolo gasesti si baieti destepti... imi place cum esti si deschisa si nu de descoperi la nimeni fi misterioasa si nu da totul din casa
multa bafta si mult succes iti doresc! si daca mai ai subiecte le poti vorbi cu mine
Salut,beautifulthings! citind mesajul tau iti pot spune ca nu ai absolut nicio problema, ba din contra! se gasesc foarte putine persoane care sa gandeasca in modul in care o faci tu! faptul ca esti diferita de ceilalti te face speciala, si e o vorba:ce e al tau, e pus deoparte. noroc in viata, si nu-ti face griji! dragostea adevarata apare exact atunci cand nu te astepti!
HappynewCenusa întreabă: