Dragostea e atunci cand catelsul vine si te linge pe fata chiar daca l-ai lasat singur toata ziua < - Asta este iubire adevarata. Intre oameni nu mai exista. Iubirea aduce numai tristete NU ADUCE NIMIC BUN.
Iubirea este ceva ciudat dar este si ceva ce te face sa te schimbi un pic. te face sa fii emotionat, sa fii cu capul in nori. iubirea se simte...nu cred ca exista vreo descriere. iubirea adevarata e diferita de o atractie trecatoare. e un pic cam greu. unii o cauta o viata intreaga si nu o gasesc.altii,cand nu se asteapta o gasesc. exista iubirea adevarata, dar e rara. iubirea adevarata este un sentiment asa de puternic, ca ar trece peste multe lucruri. sper ca te-am ajutat
Daca stam sa privim o clipa lumea in care traim putem striga in gura mare si ferm convinsi ca avem drepate, ca nu mai exista nimic din toate astea, ca basmele sunt facute doar pentru a adormi copii mici si naivi si ca nu au nimic in comun cu realitatea, cu atat mai putin cu realitatea zilelor noastre. Astazi oamenii sunt mai preocupati de cariere, de partea materiala a vietii, dragostea a ramas undeva uitata.
Cam asta am fi tentaţi sa spunem ca a mai ramas din iubire. Dar este imposibli ca in secunda urmatoare sa nu ne treaca prin minte o clipa in care am uitat sa mai respiram, o secunda in care am fost invadati de acest nobil sentiment, chiar si acum, in zilele noastre. Este imposibil sa nu ne amintim de privirea unui om pentru care stim sigur ca am renunta la tot, sa nu ne intoarcem intr-un trecut mai mult sau mai putin indepartat, in care un sarut a reusit sa te faca pe tine, omul din zilele noastre, sa poti sa zbori. Sunt convins ca nu exista om pe lumea asta care sa nu fi simtit macar o data in viata ca iubeste.
deci DA! exista
Cand puterea dragostei v-a invinge dragostea de putere lumea v-a cunoaste pacea.
Zeitgeist(movie)
Da logic ca exista dar e extraordinar de greu sa o gasesti
sa gasesti acea persoana care te iubeste neconditionat indiferent de ce...indiferent de cum arati, indiferent de cine esti sau ce ai fost, indiferent de situatia ta materiala
acea persoana care se extraordinar de bine doar pentru faptul ca isi petrece timp in compania ta
dar cu gandirea majoritatilor fetelor: fat frumos cu o groaza de bani si cu palate incat ele sa stea degeaba toata viata... iubirea adevarata se pierde cu trecerea anilor din cauza nonvalorilor prezentate la televizor ca model pentru tinerele fete
Este ca si cum ai cauta acul in carul cu fan prin aceasta se poate dovedi ca este posibila dar foarte rara ea uneori este asemenea mitului Androginului o alta vorba era asa "esentele tari se pastreaza in sticlute mici" si mai sunt foarte argumente, ideea este ca trebuie sa cauti, mereu pana vei gasi ceea ce iti place si te va impaca
aaaaaaa întreabă:
ioanaaaaaaaa întreabă:
linarkfts întreabă: