| ShineMe a întrebat:

Ma tot macina un gand.Asta e.Radeti.Nu conteaza.Stiu ca am mai pus intrebarea aceasta dar.De ce conteaza lungimea penisului? Sa incep.Am avut o problema iar penisul meu a avut o intarziere de crestere.Si am doar 15-16 cm erect am momente in care ma gandesc daca ar rade sau daca ar zice ceva.Va rog ziceti ce as putea sa fac in afara de operatii sau pastile sau chestii de genu.Va fi un motiv sa rada sau?

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Ia o aspirina si iti trece. rolling on the floor
Lasand gluma de o parte, exista un tratament pentru treaba asta, dar nu stiu cati ani ai. Daca esti ceva mai in varsta, (peste 18 ani ) iti spun un singur lucru : orice soarece isi gaseste gaura lui, si nu intotdeauna conteaza dimensiunea. David Hasselhoff se stie ca o are destul de mica, dar din pricina asta nu ii lipsesc admiratoarele. Pentru a fi treaba buna prelungeste preludiul.
Succes!

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La 15-16 cm e absolut suficient de mare si nici o femeie normala nu va rade sau nu se va simti frustrata. Sigur, poate o prostituata sa aiba impresia ca e mic, dar crede-ma e un penis absolut in limite normale, mai aproape de limita de sus a normalului.

| Arthur a răspuns:

@Shine, ai uitat sa citesti : '' Lasand gluma de o parte...''
Si sa stii, cateodata aspirina e necesara.hee hee

| ShineMe explică:

As dori sa incetezi cu aspirina pentru ca nu am nimic cu acea aspirina. Ori vrei asta si esti un aiat calumea ori esti nesimtit si tot continui.Nu vreau sa fac un conflict pe tema asta.Am zis ca nu am nimic cu ea si PUNCT!

| ShineMe explică:

Sarisem peste partea aia atunci.Nu stiu ce sa ma fac am facut-o de vreo 3 ori da mie ca nu ii convine ca nu prea vreea sa mai faca nimic.nu e satula ca a fost virgina.

| ShineMe explică:

Va multumesc tuturor.Sa vedem acum.Nu de alta da deja m-am despartit de fosta si sunt cu o alta fata si nu stiu daca va fi sau nu multumita.Mult succes tuturor si inca odata multumesc

| alexxa18 a răspuns:

Eu ti'am mai spus si data trecuta, dar nu vrei tu sa ma crezihee hee nu te mai ingrijora atat din cauza lungimii ca nu ai de ce. Penisul tau este suficient de mare pentru varsta ta, chiar nu e rusinos deloc. Stai linistit ca nicio fata normala nu o sa rada de tine. Bafta in continuare happy

| unicka a răspuns:

Parerea mea e ca nu conteza marimea conteaza istetimea!

| ruxy_4595 a răspuns:

Nar trebuii sa te macini atat dupa mine nu e importanta marimea ci cum o folosesti nu ma pricep prea mult la capitolul asta fiind la primul. dar am citit ca exista o gramada de pozitii care pot satisface o femeie indif de marime si sincer eu una cred ca e normala ciudat suna laughing spun asta pentru ca prietenul meu are 18 cm si nu pot sa zic ca neaparat conteaza ba chiar cateodata ma gandesc ca nu e asa bine avand in vedere ca si dupa un an de la primul contact sexual ink am mom cand ma doare...deci nici asa nici asa eu zic sa stai lin alte lucruri sunt importante nu astawinking

| cre3atza a răspuns:

Sincer nu conteaza marimea conteaza sa o faci sa sa se simta cat mai binewinking cel putin mie nu mi se pare de ras, si daca gasesti vreo anume {ea} care crede ca e un motiv sa rada inseamna ca ea apreciaza doar marimea
bafta!