| b34TdoWnLiV3 a întrebat:

Ma uimesc baietii astia care isi doresc fete cuminti,intelegatoare si fara fite...dar pana la urma si eu vreau fete cuminti, dar toti suntem lesinati dupa curve? Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| raluk27 a răspuns:

Eu cred ca de fapt nu e vorba de curve. De fapt este vorba despre genul de fata expansiv, "colorat", ochios, care rade tare, e de gasca, are un comportament putin libertin, se imbraca foarte cool, ai senzatia ca permite orice, e putin ironica, genul de fata care intriga. Pe una care sta linistita intr-un colt nu o va remarca nimeni. De exemplu, cred ca atia vut cu totii sau aveti prin clasa/liceu fata pupulara, dupa care toti sunt in limba. Nu e neaparat curva, dar e aroganta, e vedeta, isi fataile fundul imbracat in niste colanti pe sala, are o gasca de fete care o pupa in c*r, e model de imagine, de comportament, de tot. iar daca mai si fumeaza e si mai si.

34 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Ce te-a deranjat este,deci,de ce baietilor li se recomanda o viata sexuala bogata si fetelor nu?
Nu insinuasem asta,dar o putem discuta.
Baietii astia,cu o viata sexuala bogata,cu cine si-o imbogatesc,nu cu fete?
Si,aceste femei,nu au si ele,la randul lor o "experienta" bogata?
Da,si eu sunt impotriva destrabalarii,dar depinde de fiecare,de caracter,cultura,principii si generozitatea pe care o are in el.
Indiferent daca e baiat sau fata,o persoana egoista si cu suflet(si creier) mic, se va simti un mare invingator daca are cat mai multe "cuceriri".
Un barbat adevarat sau o femeie adevarata, va da importanta sexului atat cat trebuie exact si va cauta sa-si gaseasca echilibrul lui frumos de om printr-un complex de calitati si merite, nu prin "experiente sexuale".
Poate ca acum, ne punem de acord.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru greece12):

Iti multumesc ca ti-ai oferit din timpul tau pentru a ma lamuri pe mine in legatura cu aceasta mica confuzie (daca o pot numi asa).
Si da, pe scurt (sa n-o mai alungesc aiurea), ai dreptate.

-Numai bine.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

In aceeasi masura ti-ai rupt si tu din timp, asa ca iti multumesc si eu, aici suntem exact la fel, timpul fiecaruia e la fel de important.
Si-ti doresc o duminica excelenta!

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru greece12):

Multumesc, si tie la fel happy.