| Spinoasa a întrebat:

Ma uitam la tv la kanal d si era vorba de o fata de 16 ani care a ramas insarcinata la 14 ani, mi-se pare traumatizant eu cel putin daca as fi in locul ei nu stiu ce as fi facut (17 ani ) si tot uitandu-ma la ea ma gandeam ca ar fi mai bine sa mai stau vreo 2 ani asa pentru ca e foarte dragut sa faci sex fiind pregatita, dar acum vine marea problema:eu am o relatie de 2 ani cu un tip cu 3 ani mai mare decat mine si de ceva timp cam de un an ma tot bate la cap sa facem dragoste, faza nasoala e ca am uneori tendinta sa imi spun ca " da o voi face ca sa ii arat cat de mult il iubesc", dar nu vreau tocmai sa fie asa, ca orice fata visez la ceva frumos pentru ca logic o data e prima data, si eu privesc virginitatea ca pe ceva de mare importanta, ma simt ok asa si ma simt bine in pielea mea, dar nici nu vreau sa il pierd, si o alta chestie nasoala e ca avem o relatie la distanta si ma gandeam sa zicem ca da ma culc cu el si dupa daca raman asa si fara el, daca se indragosteste de alta tipa sau poate daca facem dragoste se plictiseste dupa un anumit timp. Apropo ce e atat de interesant in a face sex?happy Vreau raspunsuri de la persoane peste 16 ani.Multumesc:*

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

E bine ca te simti bine in pielea ta si te sfatuiesc sa ramai asa cat mai mult timp.
Deocamdata, chiar nu esti pregatita, daca vrei sa faci sex cu el ca sa-i arati cat de mult il iubesti!

4 răspunsuri:
| yonutz1 a răspuns:

Nu fa sex cu el, mai ales ca e relatie la distanta. E cam aiurea.

| DirectDinBerceni92 a răspuns:

Sunt multe avantaje.
1.Ii demonstrezi persoanei respective cat de mult il iubesti
2.Traiesti niste placeri foarte intense
3.Va cunoasteti si fizic si psihic
4.Te vede ca i te-ai daruit cu totul si va aprecia, deci nu te va parasi

| Alexandra3012 a răspuns:

Nu trebuie s.o faci ca sa nu.l pierzi, daca gandesti asa inseamna ca nu esti pregatita, fa.o daca il iubesti, daca simti ca trebuie sa o faci, daca vrei, nu pentru el, gandeste-te si la tine.

| Yaguar a răspuns:

Nu trebuie sa faci doar pentru ca asa trebuie. Daca te iubeste o sa astepte. Baiatul respecta si pretueste mai mult o fata chind este virgina.