Nu este normal sa fii invidios, dar este normal ca unele femei sa se imbete, asta daca e doar asa ocazional nu prea des, si faptul ca se saruta cu un necunoscut, aia nu o face altceva decat este, ori ce spui tu sa se vinda, nu se vinde, se simte bine, aia e tot.
Am vazut la bar, aici, stau pana incolo pe la 12 noaptea, au baut, deja pe la 1 is maga si incep sa sarute pe unu altul pe acolo dar nu-i chiar asa de cum se aude, mi s-a parut ceva normal in limite, desi nici eu nu mai vazusem.
Sa ai invidie nu e normal, spune mai multe despre tine decat despre situatie.
Daca cineva se saruta cu cineva si acea persoana a baut, nu inseamna ca se vinde, nu inteleg de unde ai tras aceasta concluzie.
Anormal si mult mai tragic este faptul ca unii,, masculi'' accepta lucruri de la fete in stare de ebrietate.
Să te vinzi înseamnă să te alegi cu ceva bănuți, tipa era doar beata deci posibil nici atât nu primise.
Faptul ca a ales să se pupe cu un tip care era mai "urat" în ochii tai,dar nu și în ochii celorlați( ca frumusețea este strict subiectiva), a fost decizia ei.
Este un sărut și atat,măcar ea s-a pupat cu unul, băieții la bautura se pupa cu alți băieți, deci se poate și mai grav.
Și " e normal ca fetele", doar pentru ca ai văzut o tipa beata pe un live de prosti, nu înseamnă că toate își pierd viata pe tik tok, bete, pupanduse cu unul și altul.
Dar m-a luat o ciudă, fată fiind foarte frumoasă și băiatul greșeală de tipar.
Dar mna, probabil el iese mai mult decât mine din casă ai e normal să aibă șanse cu 70% mai mari decât mine
Sau poate doar asa le-ai văzut tu, ce contează frumusețea la o persoana dacă este proasta bata?
Pai mna nu știu probabil era de la machiaj, dar m-a luat o ciuda când l-am văzut pe ăla că i-a luat bărbia și a sarutat-o.
De aia nici nu prea ies din casa fiindcă mereu cupluri și iar cupluri, mă simt neputincios când vine vorba de relații
Gagiul are bani sau e un fel de semi-peste, astfel ca femeia devine o carpa.
Asa merita toate astea care umbla dupa smecheri cu bani.l, adica 95%. Putine femei stau din iubire.
Nu vezi, ca multe fete is duse din tara cu lover-boy.