Nu sunt de acord cu avortul si nici nu sunt Dumnezeu, deci nu te voi critica.
Trebuie sa intelegi ca Dumnezeu are o putere de iertare pe care noi, oamenii nu o putem intelege. Arata-i doar ca te caiesti. Poate ar trebui sa te spovedesti, daca acest lucru te face sa te simti mai bine.
Un copil este cel mai frumos dar pe care il poate primi o femeie, dar daca nu ai cu ce sa il cresti sau crezi ca nu ai ce sa ii oferi, decat sa il nasti si sa il dai in grija statului (care apropo nu cred ca se ocupa exemplar de copii) poate este mai bine sa nu il chinui dandu-i viata.
Pentru a evita eventualele depresii, ai putea consulta un psiholog.
Un ultim lucru pe care vrea sa ti-l spun este ca tu ar fi trebuit sa fii constienta de urmarile unui contact neprotejat. Ai grija data viitoare!
Dumnezeu te va ierta, nu-ti fa griji!
Uita-te la filmul(e pe youtube) la filmul Strigatul mut. Sa vezi ce ii face copilului...
probabil nu multi stiu ce se face la un avort...
Am citit in multe carti ca avortul nu se iarta. dar tu du-te si te spovedeste si vei ce spune preotul.nu iti face griji.cu multa rugaciune si pocainta te va ierta... fundita?
Normal ca te V-a ierta. Ce este Dumnezeu? Dumnezeu Este iubire. Dar trebuie sa arati ca iti pare rau. Spovedeste-te.
Ce?! Cum ti-ai omorat propiul copil ?
Si, sigur ca te va ierta, deoarece EL iarta tot, daca arati ca intr-adevar iti pare rau de ce ai facut. Ok, nu te judec. poate ai avut un motiv intemeiat...Nu trebuia sa pui intrebarea asta pe TPU, pentru ca unii te judeca, si doar isi bat joc.Sunt sigura ca intr-un fel nu ai vrut sa faci avort, dar mno.asta este ...
:* :* Succes in continuare!
Du-te la preot si spovedeste-te, e f greu sa ii zici dar daca ai mustrari du-te
Imi pare rau pentru tine.
bineinteles, ca te va ierta
Fetelor aveti si voi mai multa grija pe viitor!
Dumnezeu iarta tot, atat timp cat te caiesti sincer pentru asta. Nu, parca era?
Du-te la biserica, marturiseste si fa ce o sa iti recomande parintele. Dar du-te la un preot adevarat (mai "dur", nu unul care nici nu asculta, ca sunt si din-astia) si spune ce ai pe suflet. O sa iti dea de spus rugaciuni, de facut mai multe canoane pana vei primi impartasania, dar o vei primi. O cunostinta a facut chestia asta timp de 7ani, apoi a fost iertata de preot (deci si de Dumnezeu).
Bai, ma enervati! Ea A FACUT AVORT PENTRU CA ARE 17 ani! Ce naiba! DACA e o inconstienta si a facut sex neprotejat ...asta e! COpilul a murit pentru prostia ei gigantica! PRSTIA SE PLATESTE! Aaa si daca as fi eu D-zeu nu te-as ierta! Dar adv D-zeu sigur te va ierta numai daca vrei sa fi iertata! Poate inveti din aceasta experienta si mai mult ca sigur te va influenta in alegerea carierei profesionale! terminati liceul si scapa de nemenic! FI DESTEAPTA SI NU TE PANICA!
Atunci cand TU te vei putea ierta pe tine insuti, cand o sa te obisnuiesti cu gandul ca "e bine" ce ai facut, ca nu ai regrete. poate atunci si Dumnezeu te va ierta!
Deci incearca sa te impaci tu cu gandula sta, ca ai omorat un sufletel, biet suflet. ce nu a vazut lumina zilei, nu a facut primul pas, dar a simtit durerea ca-l strapunge! Asculta la mine. mereu vai avea regrete, Dumezeu iarta, dar El nu uita! Ai face bine sa -ti aduni gandurile si sa ai grija pe viitor. Mult succes, sper ca ceea ce-ti rezerva viata sa nu fie pe masura gestului tau
Sa stii ca intrebarea ta mi-o pun si eu in fiecare zi, si eu am facut un avort in urma cu 3 luni si vreau sa va zic ca este lucrul care mi-a distrus viata.fizic ma simt bine dar in sufletul meu este foarte multa durere, am fost virgina pana la aproape 21 de ani iar in vara inconstienta fiin am facut sex si nu m-am protejat si am ramas insarcinata de la al doilea contact.nu stiu daca dumnezeu o sa ne ierte vreodata pentru ce am facut, eu nu pot sa ii cer sa imi mai dea liniste pentru ca lucru asta l-am pierdut in momentul cand mi-am omorat copilul din toata inima mea mi-as dori sa mai pot face in viitor copii, pentru ca se zice ca daca avortezi primul copil este posibil sa nu mai poti face altii.in incheiere vreau sa va rog fetelor sa aveti foarte mare grija ca sa nu comiteti si voi greseala mea pentru ca habar nu aveti ce cosmar o sa traiti dupa un avort.
De ce toata lumea vorbeste fara el? Mai ales barbatii, voua normal ca nu va pasa, va faceti treaba si ati plecat. Apoi este treaba femeilor sa se descurce iar voi nici nu mai da-ti nici un semn de viata.Si draga mea Dumnezeu te va ierta pentru ca El intelege totul, cand n-ai alta sansa trebuie sa te descurci cum poti.Se vede ca-ti pare rau si Dumnezeu te va ierta.
Nici unul dinte noi nu avem dreptu sa o judecam.prima oara uitati-va la voi si dupa aia! Doar Dumnezeu are dreptu. Daca chiar iti pare rau pentru ce ai facut va trebui sa demonstrezi asta.Roaga-te in fiecare noapte. Du-te la biserica. Votbeste cu un preot. Dumnezeu ne iubeste, chiar foarte mult doar ca noi nu prea vedem asta.imi pare rau pentru ceea ce ai facut.amintirile astea vor ramane mereu.Cand vei avea un bebeu, iti vei aminti.
DA!
pentru ca El spune ca te iarta.Biblia spune lucrul acesta, iar daca crezi.esti iertata!
Vad ca a trecut cam mult timp de cand ai pus aceasta intrebare.nu stiu in ce masura ti-ai rezolvat aceasta problema. vreau sa iti spun doar cateva lucruri... Dumnezue iarta orice pacat, chiar daca el uraste pacatul el iubeste pe fiecare om indiferent de pacatele pe care le-a facut(criminali, prostitute, violatori..etc)Isus a platit pentru orice pacat al nostru, si nu oricum, ci cu propria viata, murind pe cruce cred ca stii. Pentru a fi iertat trebuie sa indeplinesti cateva conditii.nu este nevoie sa alergi la nici un om fie el preot sau oric ci trebuie sa iti marturisesti pacatul lui Dumnezeu.el iti aude fiecare cuvant asa ca trebuie lui sa ii spui ceea ce ai facut.
Al doilea pas-sa iti para rau cu adevarat de ceea ce ai facut, si ultimul pas sa nu mai repeti asemenea pacat.
Si eu am trecut prin niste perioada in care credeam ca pentru tot ce am facut nu voi putea primi iertare dar sunt foarte bucuros pentru ca am reusit sa scapt de orice fel de remuscare si sa beneficiez din plin de iertarea pentru care sa platit un pret imens.Iti doresc din toata inima sa primesti si tu aceasta iertare si vreau ca Dumnezeu sa iti ajute...
anonim_4396 întreabă: