| anonim123543 a întrebat:

Ma vad cu o fata mai mare cu un an ca mine si am inceput sa o fac si cand am ajuns la momentul de penetrare nu am nimerit gaura pentru ca imi era incomoda pozita dar stiam ca ei ii place pozitia asta si de asta am vrut sa o fac la inceput cum a vrut ea si am uitat sa mentionez eu sunt virgin dar ea nu este si la momentul in care trebuia sa penetrez nu am avut succes de a nimeri si ea s-a suparat cam i am cerut ajutorul si dupa sa incehiat totul pentru ca din cate mi-a explicat ea ii era ceva psihic si de asta ea a incheiat dupa m-am simtit eu mai prost pentru ca eu nu am putut sa o satisfac pana la sfarsit dar la inceput a mers totul bine si in acest moment nu stiu ce sa fac pentru ea ca nu vrea sa vorbeasca despre asta si nu stiu cum o sa continuie asta

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Caută alta. Cu asta nu ești compatibil d.p.d.v. sexual și riști să dai în impotență psihică.

13 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca a fost prima oara cand ai facut-o corect era sa incepi cu pozitia misionarului, clasic, nu direct cu pozitii complicate, i-ai spus ca erai virgin sau doar noua ne-ai mentionat asta?
Nu poate sa se astepte la experienta din partea ta din moment ce esti virgin.

| anonim123543 explică (pentru MarianWLF):

Ea stia ca sunt virgin din start

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Troll sau? laughing In locul tau m-as simti prost pentru ca nu cunosti anatomia dar te-ai aruncat asa cu capul inainte la sex.Te lamuresti oricand cu un search pe google.

| anonim123543 explică (pentru dullcat):

As vrea eu sa fie troll

| anonim123543 explică (pentru dullcat):

Tot ce este in video eu deja stiu

| dullcat a răspuns (pentru anonim123543):

Te cred, se vede din intrebare.

| Konstantinos99 a răspuns:

1.Eu nu inteleg cum poti fi atras de o fata mai mare.
2.Toate ca toate daca ea nu e la prima iubire ai asteptari sa te inteleaga si sa te ierte? Nu! are pretenti! Gaseste o fata curata, va iubiti sufleteste iar cand vrei trup te casatoresti si iei ce ti se cuvine si o sa aveti rabdare unul cu altul fiind incepatori, o sa fiti ambi panicati dar cu timpul o sa bucurati reciprocwinking Hai fi barbat adevarat mersi! Sper sa ma inviti si la nunta HAHA in 3-4 ani primesc eu notificare pe mail.
Succes! Daca mai ai intrebari scrie, nu te poticni.

| anonim123543 explică (pentru Konstantinos99):

Mersi,m-am gandit si eu la asta

| Alex87Alex a răspuns:

Noah, lipsa experientei isi spune cuvantul. Spune-i si ei sa te invete ea daca stie mai multe.

| anonim123543 explică (pentru Alex87Alex):

Faza ca la inceput mergea totul foarte bine pot spune perfect era foarte atrasa de mine si de ceea ce fac dar dupa la penetrare nu stiu ce s-a intamplat i s-a schimbat fata si am terminat totul

| Alex87Alex a răspuns (pentru anonim123543):

Poate ai umblat la gaura nr 2 fara sa iti dai seama, si nu i-a placut. sad