Caută alta. Cu asta nu ești compatibil d.p.d.v. sexual și riști să dai în impotență psihică.
Daca a fost prima oara cand ai facut-o corect era sa incepi cu pozitia misionarului, clasic, nu direct cu pozitii complicate, i-ai spus ca erai virgin sau doar noua ne-ai mentionat asta?
Nu poate sa se astepte la experienta din partea ta din moment ce esti virgin.
Ea stia ca sunt virgin din start
Troll sau? In locul tau m-as simti prost pentru ca nu cunosti anatomia dar te-ai aruncat asa cu capul inainte la sex.Te lamuresti oricand cu un search pe google.
Tot ce este in video eu deja stiu
Te cred, se vede din intrebare.
1.Eu nu inteleg cum poti fi atras de o fata mai mare.
2.Toate ca toate daca ea nu e la prima iubire ai asteptari sa te inteleaga si sa te ierte? Nu! are pretenti! Gaseste o fata curata, va iubiti sufleteste iar cand vrei trup te casatoresti si iei ce ti se cuvine si o sa aveti rabdare unul cu altul fiind incepatori, o sa fiti ambi panicati dar cu timpul o sa bucurati reciproc Hai fi barbat adevarat mersi! Sper sa ma inviti si la nunta HAHA in 3-4 ani primesc eu notificare pe mail.
Succes! Daca mai ai intrebari scrie, nu te poticni.
Mersi,m-am gandit si eu la asta
Noah, lipsa experientei isi spune cuvantul. Spune-i si ei sa te invete ea daca stie mai multe.
Faza ca la inceput mergea totul foarte bine pot spune perfect era foarte atrasa de mine si de ceea ce fac dar dupa la penetrare nu stiu ce s-a intamplat i s-a schimbat fata si am terminat totul
Poate ai umblat la gaura nr 2 fara sa iti dai seama, si nu i-a placut.
Belingot întreabă: