anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma vad cu o sugar baby de ceva timp, cam de vreun an. Mi-as dori sa avem contact sexual neprotejat de acum, credeti ca as putea contacta vreo boala?

Am 45 de ani, divortat de 5 ani, si in ultimii 2 ani am inceput sa ma simt singur. Nu voiam sa am o relatie serioasa si nici cu o femeie de varsta mea. Imi doream ceva mai efervescent, imi doream pe cineva care sa ma faca sa ma simt din nou atragator, "pe piata" si ca am un rost. Nu ca nu as avea, sunt un om de afaceri de succes m-as considera eu. Asa ca am apelat la Sugardaters, un site care pretinde a fi un loc unde intalnesti femei tinere, frumoase care cauta si sunt atrase de barbati generosi.
M-a ajutat mult. cumva parca m-am reinventat. Imi faceau bine discutiile cu un strain, era ca si cum mergeam la psiholog, numai ca nu cheltuiam nici un ban.
De ceva vreme insa, ma vad numai cu o sugar baby, si am inceput sa ma simt confortabil in prezenta ei, drept pentru care mi-as dori sa avem sex neprotejat de acum incolo. Din ce am discutat cu ea, pare ca nu se mai intalneste cu altcineva in afara de mine. La urma urmei nici nu ar trebui, practic nu-i lipseste nimic. De ce sex neprotejat? Cred ca stim cu totii raspunsul la intrebarea asta happy asa ca nu fiti rautaciosi.

Răspuns Câştigător
| madcerisier a răspuns:

Imi pare tare rau sa citesc ca o sugar baby este considerata ca si o prostituata. Si imi pare rau ca mass media a indus atat de multa lume in eroare. Chiar ma intrebase cineva mai devreme daca o sugar baby nu este acelasi lucru cu o prostituata. Ei bine, nu, nu este acelasi lucru. O sugar baby nu are la activ nspe mii de barbati cu care s-a culcat. Ea va avea intotdeauna o relatie de lunga durata cu un sugar daddy, fara obligatii, exact ca si in cazul dumneavoastra. Corbulalbrosu mi se pare ca a dat un raspuns foarte bun. Din punctul meu de vedere daca se vor realiza niste analize nu ar trebui sa existe nici o problema.

| staffy a răspuns (pentru madcerisier):

Perfect de acord. multumesc mult

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

La 45 de ani ai dumeavoastra eu ma asteptam sa ganditi rational bolii gen hiv nici nu sti ca ai decat dupa multi ani numai vorbesc de alte boli plus daca fata ramane gravida te va ruina fianciar, ai impresia ca tarfa aia te iubeste? aia e o prostituata un wc public in care fiecare care are banii isi face nevoile in ea si tu cica vrei neptotejat, chiar ai facut banii multi si asa imatur esti? E clar vai de noi ca natie trist

| corbulalbrosu a răspuns:

Fain frumos cum zice ardeleanul, va prezentati impreuna la o clinica sau un cabinet ginecologic. Medicul va stabili analizele specifice fiecaruia si pasii de urmat. De asemenea medicul ginecolog va face analizele necesare pentru a verifica starea sanatatii "jucariilor" voastre si doar dupa primirea confirmarii ca d.p.d.v. medical totul este OK, puteti intretine contacte sexuale fara prezervativ cu sau fara folosirea unei alte metode contraceptive. Sanatate!

| kandaraki a răspuns:

La varsta asta ar fi trebuit sa aveti ceva minte in cap, dar se pare ca nu.

| staffy a răspuns:

Eu cerusem de fapt un sfat, nu pe cineva care sa ma judece si sa critice. am parte de asta in fiecare zi

| Mariannedelcu522 a răspuns:

Las aici un grup de telegram unde poti vorbi cu alti sugar daddy daca doresti.

https://t.me/+EF1Qkrd8k0FiMzU8

| CoOsM1nNn a răspuns (pentru Mariannedelcu522):

Salut! Poti sa repostezi linkul? A expirat