| ana17 a întrebat:

Ma vad in fiecare zi cu iubitul meustraight face vb la telefon destul de mult unele zile foarte dragastor
iar uneori se poarta mai distant nu vb cu mine ca de obiceistraight face se poarta ff ciudat
As vrea sa aflu dc e uneori distant si sa il ajut sa fie ca in majoritatea timpului

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Poate e ocupat sau obosit. Nimeni nu are chef de telefon mereu. Si pe mine, adesea ma deranjeaza cand suna telefonul si incerc sa fiu cat mai scurta (de altfel telefonul nu e facut pentru lungi conversatii aiurea).

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Are o dispozitie proasta, poate apare si monotonia.
Eu zic sa va vedeti ceva mai rar ca nu e bine nici sa va sufocati!

| Lorelai a răspuns:

Poate fi confuz in sentimentele lui pentru tine, obosit sau stresat. Discuta cu el aceste lucruri.

| GdX a răspuns:

Clar are pe alta, sau nu il satisfaci indeasuns.

| BaByTzZa a răspuns:

Buna ce pot sa iti zic poate atunci nu are chef sa stea de vorba la telefon ...nu e in buna dispozitie. sau tu poate te gandesti ca te inseala sau pnm dar mai bine ca sa fii sigura intreaba-l de ce este asa distant d tine uneori si uneori dragastos poate iti va da niste explicatitongueP:*

| choceur a răspuns:

Vorbeste cu el. Poate fi obosit, stresat sau sa aiba probleme. Incearca sa nu-l stresezi cu telefoane si nu te stresa nici tu ca si-a gasit pe altcineva pentru ca sunt 100 de motive pentru care se poate purta asa. Incearca sa afli de la el ce are.

| uningermik a răspuns:

Ce nu as da sa te ajut dar intrebarea asta mi`o pun si eu de ce e intr-o zi intr-un fele si in altele nu de ce uneori nu vb cu mine de ce uneori imi spune ca are treaba dar el nu are? de ce oare...