anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma vrea, dar parca ii este teama. Trecutul il incolteste, a fost secetos tare, si cea mai rea parte este ca s-a petrecut chiar sub nasul meu. Ii cunosc trecutul/dezamagirea si nu vreau sa fiu a 2-a sau a nu stiu cata. I-am dat odata peste nas: "pentru mine conteaza foarte mult trecutul, cand privesc in urma mea, ma simt bine". Si totusi, il vreau. Mi-a atras atentia tare, imi place tare mult caracterul lui, muncitor, are 28 de ani dar arata de 24 (arata foarte bine). Toate fetele sunt dupa el, dar el, imi da mai multa atentie mie. Suntem vecini, iesim seara afara cu mai multi si stam la povesti. Dar nu inteleg, nu stiu, exista chimie si din partea lui, oare? Ma asculta, rade cu mine, este atent in preajma mea, ma ajuta. Dar ii este teama sa-mi spuna, simt. Eu am 18, fac 19, si in toamna plec la facultate. Ma stie de fata cuminte, care nu a mai umblat cu baieti si de asta ma vrea. Dar nu pot, ceva nu merge. El mi-a zis printre altele, "varsta nu conteaza", "si ce?", "am 28 dar arat de 24". Dar nu stiu, simte oare ca ceva nu-i in regula? ca mine, pana acum eram vecini si prieteni buni, dar acum, ceva s-a intamplat. Sper sa nu ma indragostesc la plecare. Desi, deja este ceva... din partea lui nu inteleg, si nici nu cred ca o sa-mi spuna ceva. Voi ce parere aveti? M-ar vrea?

13 răspunsuri:
| Andandut a răspuns:

Ai zis ca il vrei. Apoi ai zis : Ma stie de fata cuminte, care nu a mai umblat cu baieti si de asta ma vrea. "Dar nu pot, ceva nu merge." Pai ori il vrei ori nu poti si ceva nu merge? Ori vrei ceva serios ori e doar un moft al tau fiindca toate fetele-s dupa el dar numai tie iti da mai multa atentie? Ori ce e? Nu crezi ca ar fi mai bine sa iti pui tu gandurile in ordine, apoi sa ai pretentia si de la el sa-ti spuna ceva.Crezi ca el nu te simte ca esti nedumerita? Poate te place, nu zic nu, dar poate felult au de a vorbi cu el, nu il face sa aiba incredere sa isi exprime sentimentele cu adevarat.In tot ce ai scris aici pari nedumerita, nesigura, poate asa esti si de fata cu el, sau poate el citeste asta chiar dupa felul cum il privesti.Cand vei fi sigura ca il vrei cu adevarat, vei emana asta, vei emana sentimente, si atunci va face si el un pas.Dar eu vad ca la tine e doar un moft, nu te supara. Pune-ti gandurile in ordine!

| Analytical a răspuns (pentru Andandut):

Nu e moft! Dar nu imi convine trecutul lui, dezamagirea pe care a trait-o, nu as suporta-o! Nu vreau sa stiu idilele iubitului meu. Dar totusi, il vreau. Poate ai dreptate, sunt tanara, nu am mai avut prieten din motive subiective! 14-15 ani nu era momentul pentru o relatie, sau pentru baieti in general, mi-am vazut de scoala. Nu cred ca am suparat pe cineva cu atitudinea mea pentru ca acum, sa fiu considerata o ciudata! Nu sunt, imi place dragostea, dragostea adevarata. Vreau s-o traiesc, dar acum, nu m-as putea nenoroci sa dau cu piciorul la tot ceea ce insemn si pastrat. Baieti sunt, corect? Mofturile sunt pentru fetite, asteptam discutie bazata pe o minte inteligenta si matura din perspectiva unui baiat. Cu varsta aia. Eu sunt prea constienta ca, daca ar ajunge sa ma iubeasca, m-ar lasa in pace. Oricum mersi, ai incercat.

| Andandut a răspuns (pentru Analytical):

Am zis eu ca esti ciudata? Dupa cum vorbesti esti fitoasa, de asta nici nu te place. Bafta

| Analytical a răspuns (pentru Andandut):

happy mdaa, tu imi scrii diagnosticul in spatele unui monitor?! tare. Nici macar nu era vorba ca nu m-ar place. Nu te purta ca si cum mai cunoaste. "fitoasa"

| Andandut a răspuns:

Sau te-ai referit ca nu poti umbla cu baieti?

| tntsirom a răspuns:

Tu esti confuza si poate il derutezi si pe el si nu poate sa se exprime in situatia de fata.Incearca sa faci comunicarea mai usoara intre voi, poate asa o sa afli ce simte de fapt...bafta!

| Analytical a răspuns (pentru tntsirom):

Multumesc. Sa stii ca m-ai pus pe ganduri. Oricum, nu pot fi "prea evidenta" cu nimic, nu sunt genul (adica sunt: amuzanta, cu simtul umorului etc) ca altele. Nu sunt disperata. Dar nici, comunicarea nu se poate desfasura "mai profunda" pentru ca sunt altele care "il aprofundeaza" desi, vad ca nu le acorda o mare importanta. Are nr meu de telefon, dar nu-l foloseste. Poate sa fie doar in capul meu, si el sa nu aibe nimic. Dar niciodata insinctul meu nu m-a inselat cu privire la o "posibila indragosteala". Ma prind prea repede cand cineva imi da o importanta mai aleasa.

| Vibrations a răspuns:

Spune-i ca esti virgina. Categoric te va lasa in pace laughing

| Analytical a răspuns (pentru Vibrations):

Este constient! Deductia ta ce-ti spune? "laughing" tipic, nimic.

| Vibrations a răspuns (pentru Analytical):

Deductia mea imi spune ca ai o slabiciune pentru barbati mult prea in varsta pentru tine... "laughing"

| Analytical a răspuns (pentru Vibrations):

Sa stii ca ai dreptate! Cine nu si-ar dori un barbat care arata bine, CARE GANDESTE si a pierdut din infantilitati? Ei bine, toti vrem maturitate dar nu stim cu ce se mananca. Te-am auzit.

| Vibrations a răspuns (pentru Analytical):

Mda... spera in continuare la imposibil

| IuliaT900 a răspuns:

Pai parerea mea este ca ar trebui sa te convingi singura de acest lucru, nu ar trebui sa te bazezi pe banuieli.Ar trebui ca intr-o seara sa renuntati la prieteni si sa iesiti seara afara ca amici doar voi doi.La acea "intalnire" sa ai grija sa nu fii prea directa cu el, sa nu ii vorbesti din prima despre sentimentele tale fata de el.Cu timpul puteti sa iesiti mai des doar voi doi seara afara si daca el va accepta, astfel va veti putea cunoaste mai bine apoi vei putea sa iti dai frau sentimentelor pentru el astfel descoperind si faptul daca el te place sau nu.Aceasta metoda eu cred ca este cea mai eficienta si nu cea in care tu te bazezi pe niste simple banuieli.Bafta! Funda?