Se considera ca sanii sunt la fel de sensibili la durere cum sunt testiculele unui baiat.
Normal ca doare.
Sarcurile sunt facute pentru desmierdat (usor) nu sa tragi ca disperatul de ele ca nu-s de cauciuc!
Esti fata. tu nu ai sani?
Ia trage-te singura de sfarcuri si sa vedem daca gemi de placere...
Gizaz!
Dap! la mine este! am sanii sensibili, nu imi place deloc si mereu ii spun iubitului meu sa inceteze, sa-mi lase sfarcurile in pace! si ma lasa dar mor ca a -2a oara uita si trebuie sa-i reamintesc!
Pai trage-te singura si ne spui dup-aia daca doare intr-adevar, ce zici? Daca esti masochista, atunci inteleg de ce ti se pare atat de firesc.
Ma, daca trage ca nebunu' clar doare daca stie sa se poarte nu doare si daca cumva 99 ala de la sfarsitul nick name-ului tau este de la anul 1999- si u ai 11 ani-... Ceea ce cred, datorita intrebarii, vezi-ti fata de scoala...desi e vacanta ia o carte, nu mai pierde vremea pe tpu.ro si mai ales pe dragoste si sex. Tocmai ai terminat de vizionat un film pentru adulti? Vacanta placuta.
Care fata se plange ca face sex? Arata-mi una te rog. La chestia cu sfarcul, e posibil sa doara daca trage si uita ca carnea ta si nu guma de mestecat. In rest nu prea cred ca ar fi probleme.
Poi nu prea, incearca sa te ei u singura intai cu mangaieli apoi trage unpic dar nu tare si vezi
Trage`te de sfarcuri daca sunt dezvoltate.ca tu la 11 ani te gandesti numai la prostii
Depinde de sensibilitatea fiecareia. mie, spre exemplu, chiar imi place dar se poate spune ca eu sunt mai masochista imi cam place durerea dar nu cea extrema.
Au trecut 13 ani de atunci s-a schimbat ceva sau?
anonim_4396 întreabă: