Sincer...ar fi bine ca cei de pe TPU sa faca ceva cu astfel de pici pe care ii manaca de la varsta aiagasesc tot felul de intrebari stupide de la eiBurn them allAm 16
Eu iti raspund cel mai sincer, cu mina pe inima iti zic: am 15. E corect, iti spun sincer. fundita?
Da, 15 :p
desi azi am postat prima intrebare in aceasta categorie
oricum, ai dreptate.sunt foarte multi copii de 12-13 ani(si mai putin) care pun intrebari de cum sa-i spuna coleigei/colegului ca il plac sau legate de sex.
))
Buna.
Buna intrebarea, poate gasesc intrebarea si plozii de 13 ani care vor ca "iubitul" lor sa le bage mana pe sub haine sau plozi de noua ani care vor iubite si alte prostii
Of, doamne.
In ziua de azi, nimeni nu mai stie de rusine, de.deastea. daca ar vedea parintii ce fac ei toata ziua la pc, si ce scriu, cred ca ar manca bataie pe paine:d
P. S : am 15 ani.
Eu am 14, dar nu pun intrebari aici.Mai arunc cate o privire din cand in cand sa vad ce intrebari mai sunt pe aici.
Funda?
Am 16 ...si am pus o singura intrebare si aia a fost din curiozitate... daca vrei verifica
Da.mah.da. nu inteleg. eu la varsta asta(acum am 15) (la 8 ani) in vacanta ori eram pe afara ori invatam.
Întâi de toate, copiii ăia sunt un pic prea curioși. Eu până la vârsta de 13 ani( în a VII-a ) am crezut că m-a adus barza. Sincer, copiii ăia își strică singuri copilăria.
P.S.: Am 19 ani!
Daciu_Andrei_1990 întreabă: