Poti sa ai copii, dar eu consider ca esti prea slabuta la o asemenea inaltime.ar trebui sa incerci sa te mai ingrasi putin, macar sa ajungi la 48 kg.
Ca sa stii sigur daca poti avea copii iti recomand sa faci un control ginecologic ca sa vezi daca nu ai probleme, si eventual o ecografie sa vezi daca sunt probleme la ovare. Nu trebuie sa te gandesti negativ, daca tu si iubitul tau va doriti copii, in mod sigur veti avea.
Multa noroc si multa sanatate, ca e cea mai importanta dintre toate!
Nu ai nici o problema si greutatea ta este perfecta pentru inaltimea ta...nu uita ca fotomodelele au 53-55 kg la 1, 74 cm deci ce inseamna 40 kg la 1. 55 cm? e cam acelasi lucru, ba chiar esti mai grasa ca ele ...Sa nu iti doresti sa te ingrasi doar de dragul altora cat despre durerea pe care o simti te sfatuiesc sa vizitezi un doctor pentru o parere precisa.
90% din persoanele care iti spun sa te ingrasi sunt : fie grase, fie geloase...si da poti sa ai copii cu greutatea asta fiindca sora unei colege de-a mea avea cam aceeasi inaltime si greutate ca si tine si nu a avut nici o problema deci esti o fata normala ca oricare
nu iti ramane decat sa te duci la doctor pentru durerile care le simti la burta fiindca nu poti primi un raspuns precis pe acest site
Succes!
Buna.prin aceiasi situatie am trecut si eu...la fel si acum sunt foarte slabuta. dar iti garantez ca am fost pana acum la foarte multi medici ginecologi si nu este nici un fel de problema pentru a putea ramane insarcinata.presupun ca durerile de burtica sunt de vreo raceala netratata...repet am fost in aceiasi situatie si inca mai sunt.problema este ca ramanem un pic mai greu insarcinate dar si cand ramanem turnam unu dupa altustai linistita. oricum du-te la un ginecolog.astp sa imi rasp si poate imi dai si mie cateva sfaturi. pup
linarkfts întreabă: