Nu si asta pentru ca nu mentionezi tot.
Tu nu esti genul care sa "lupte" iar tipa nu este un castel pe care sa-l cuceresti.
Ai pierdut, ghinion. Am mai vorbit despre asta. Nu te mai amagi.
O sa ai multe fete in jurul tau cand incepe anul. Eu zic sa te reorientezi.
Ideea era ca fata asta are de toate. Bani, invata foarte bine, pe genul meu, cu simtul umorului. Dar de acum o sa ma uit dupa altele.
Tatal ei are bani, momentan nu sunt chiar banii ei.
Cat despre cadou... e alegerea ta.
Totusi, eu as opta pentru ceva simbolic sau care sa ramana ceva mai mult timp la ea.
Ciocolata se mananca iar florile se ofilesc. Dupa cateva saptamani nu mai ramane nimic.
Ideea cu acel ceas este una destul de frumoasa.
Trebuie sa iau un cadou care sa ii amintească de mine mai tarziu. Cat despre fete: Ce e pentru mine e pus deoparte. Totul se întâmplă cu un scop.
Asta cu pusul de o parte nu știu ce să zic... Eu tot aștept si dau din coate sa se întâmple ceva si până acu doar praf in ochi.
E pentru ca pe el il place simplu, fizicul tau nu o atrage nici personalitatea ta simplu
Nope... Fata și-a ales partenerul, poti să aștepti până se cearta si se despart plus ca nu ar fi ceva frumos să te bagi între ei tocmai acum. Dacă ai fii tu în locul celuilalt băiat.
Eu am fost primul, ei sunt intr-o relatie de o saptamana doar. Asa mi-a zis el ca il cunosc si l-am intrebat cum merge. S-a bagat direct si i-a mers. Si eu o tot dadeam pe ocolite...
Ai dat-o peocolite si fata l-a luat pe ala, acum nu ai ce sa faci decât să te retragi cu capul sus si să înveți ceva din această întâmplare.
Nu,niciodata sa nu fii a doua optiune pentru nimeni daca te alegea o facea din prima.
O seara frumoasa!
Daca esti fraier o sa lupti, o sa fii respins si o sa suferi ca un caine, daca esti destept o lasi, iti gasesti si tu o fata si treci peste, acum e alegerea ta daca vrei sa fii fraier sau destept.
Nu cred ca are rost sa mai lupti pentru ea.E clar deja ca ea il place pe altul.Tu poate crezi ca daca insisti te va alege pe tine, dar ea a ales deja, iar tu insistand risti doar sa pari un obsedat, iar daca pari obsedat pentru ea fata ori o sa rada de tine ori o sa se sperie de tine, dar oricum nu o sa te placa.Incearca sa te gandesti mai mult la tine si mai putin la ea.Si poate chiar o sa descoperi alta fata, mai buna ca ea.Nu fi suparat, ea are de pierdut ca nu este cu tine, tu nu ai nimic de pierdut ca nu esti cu ea, mai sunt fete.
beausingurlamasamea întreabă: