Deci in situatia asta am fost pusa si eu. El a inceput sa faca chesti de astea si mi-am luat innima in dinti si i-am zis tot ce avema pe suflet ca nu imi place ce face si in fine ne-am certat adica na nu avea rostu nu voriam sa i spun da nici sa inghit ca proasta si sa sufar. i-am zis ce faci nu am inteles dac nu imi dai atentie dc mai esti cu mine si tin minte ca i-am mai zis.nu vreau sa stau si sa sufar ca tu te porti cu mine de parca ai fi plicitisit de mine asa ca larevedere ori imi demonstrezi ca ma iubesti ori PA. ce rost are si eu il iubeam mult dar nu cred ca fetele merita sa sufere asa mult.suntem mai speciale ai sa gasesti aletul care sa te merite.Bine prietenul meu sia cerut scuze si acum mai suntem impreuna si ma streseaza in fiecare minut cu sms-uri ca mi-e dor de tine dar asta-i dragostea. poate iti va fi de folos:*bafta
Consider ca exagerezi cu controlul.Nu este asa de placut pentru un baiat sa-l suni mai tot timpul si sa il controlezi.
Lasa-l putin mai liber. Aveti doar 3 luni dar te porti de parca ati fi casatoriti.
Lasa-l sa mai rasufle putin. Poti inceta sa-l suni in genere un timp.Sau daca o faci, suna-l o data pe zi si vb. putin cu el.Asa si el va simti ca te pierde, ca ceva s-a schimbat iar alta e ca iti va mai duce lipsa.
Da asa, se va plictisi si iti repet, nu e asa de bine sa-l suni de dimineata pin noapte.
Parerea mea. Tu fa cum stii!
Daca nu vrei sa te desparti de el, atunci lupta pentru el dar nu cum o faci acum.Eu, in locul tau, nu l-as mai suna ci as astepta ca el sa ma sune, as fi mai relaxata, imprevizibila, l-as surprinde dar placut bineinteles.Baietii/barbatii apreciaza atunci cand o femeie le acorda libertate, adica nu ii streseaza, nu ii verifica, nu ii sufoca cu atatea telefoane.
Daca iti e greu sa astepti sa te sune el, atunci fa alta activitate, citeste, scrie, asculta muzica, mergi la o plimbare etc.si ai sa vezi ca daca esti mai relaxata, daca "o raresti" cu sunatul el va fi cel care te cauta, iar daca nu, atunci nu e el cel potrivit.
Pai el nu te suna din cauza ca tu il suni de atatea ori pe zi. crede ca nu are rost sa ma suni si tu. lasa'l putin mai liber si poate o sa mearga mai bine
Daca el nu iti mai da atentie inseamna ca probabil il plictisesti.Stiu pentru ca am patit. Iar cu faza cu inselatul crede-ma ca e foarte posibil sa te insele stiu ca te doare daca stai sa te gandesti.Insa asa le sta in caracter la baieti.Cand intr-o relatie intervine monotonia partenerul te inseala.Si cum ai spus tu...il verifici dar de unde stii ca atat timp cat sta pe mess nu vorbeste cu "alta", sau din telefon... oare nu se pot sterge apelurile? Eu zic ca il lasi cateva zile fara nici un semn sa vezi iti da ceva de inteles, nu il mai suna, nu mai insista si stai linistita ca mai sunt baieti, care iti pot da atentie daca el nu o face
Wow usor cu controlatu il suni de dimineata pana seara.zau dc te milogesti de el? asa ii fac eu prietenului meu pentru ca urasc sa ma controleze si asa nu stau cu el pentru ca ma enerveaza si din asta ne si certam si sunt pe punctul sa ii dau papuci pentru ca nu suport sa imi spuna ce sa fac si asa prefer sa stau departe de el.ai grija niciunui baiat nu ii convine sa faca ce ii spune prietena turbeaza daca faci chestiilea astea lasa-l mai moale nu il mai suna si vezi daca nu da nici un semn spune-i ceau.nu merita sa te rogi de cineva si mai ales de un baiat, daca te iubea sigur te suna mereu pup bafta:* fundita daca vrei;-)
Atentia tu o atragi facand sa nu mai il suni permanent pentru ca asta duce la obsesie si el acum a simtit ca il iubesti mult. eu zic sa te comporti normal iubeste-l dar mai usor cu verificatul. te popp
Lasa`l putin mai liber si vezi daca da rezultate. daca nu intreaba`l de ce nu te mai baga in seama sau daca mai vrea sa stea cu tine sau chiar daca te iubeste
Incearca sa faci asta cand sunteti singuri si fii sigura ca nu e cineva prin preajma.
Sper ca te-am ajutat Iti spun din propria experienta... apropo daca tii prea mult la el sa nu-ti fie frica sa vorbesti cu el sau chestii de genu'
Fi tare!:X
Pa, pa! Si bafta!:*
Ce rost mai are daca continuati asa? El indiferent cu tine, tu tanjind atentia si iubirea lui...
Sigur, daca i-ai raspunde cu aceeasi moneda, despartirea va veni de la sine.
Incearca sa il faci interesat de tine ca acum 3 luni, nu il mai controla atat si incearca sa ai incredere in el.Comunicati intre voi, tineti legatura unul cu altul si da-i iubirea si importanta de care are nevoie
Pai sa-ti spun ceva: daca cineva vrea sa te insele, te inseala si cu tine de mana, asa ca nu are rost sa-l controlezi asa des. Probabil fiind asa de stresanta s-a plictisit de tine si d-aia nu te mai suna. Nu-l mai cauta asa des si ai sa vezi ca o sa te caute el
Cred ca prea exagerezi. tu ar trebui sa ai incredere sh sa nu-l controlezi atit de mult.nu-l mai suna nici tu.lasa-l putin. daca tine la tine te va suna el. dar daca nu inseamna ca n-ai pierdut nimic, la mine este mai greu.ca ne intalnim la distanta. dar oricum eu am incredere in el.sh tu ar trebui sa faci la fel.succes.)))