| VrRos05 a întrebat:

Mai are rost sa mai sper dacă sunt virgin la 21 ani?
Simt ca au trecut toate momentele frumoase tinereții pe lângă mine si nici primul sărut nu am avut,nici măcar pe față nu m-a pupat vreo fată, deci la 21 ani încă nu am găsit motivul fericirii,pentru ce trăim.
Pana și fraierii care erau în liceu au avut macat un sărut cu o fată din ce am auzit,eu sunt respectuos, mă îngrijesc, provin dintr-o familie bună și nimic.
Cat costă să dau la o prostituată?
Dar faza e ca stau și la 2 ore jumate de oraș și e cheltuială dubla pentru dezvirginare,plus benzină,dar m aș duce ca sunt disperat la propriu, nu reusesc sa îmi fac relație din cauza asta, că de arătat arat 7/10 bine.

37 răspunsuri:
| AliGab a răspuns (pentru VrRos05):

Fericirea maxima = sex...doar atata poti, doar atat gandesti?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Da. 2. De la 50 de lei, depinde ce vrei de la ea. Plus benzina.

| RogerRon a răspuns (pentru sadrian46):

50 de lei? Eu parca stiam de 100 de lei minim, a fost inflatie in ultima perioada.
Eu cred ca prima data ar trebui sa o cumpere pentru 1 ora intreaga sa nu il grabeasca.
Asta inseamna cam 150 sau 200 lei pentru o ora intreaga, poate mai mult daca e draguta sibde top fata. Plus sa mai lase si el 50 lei in plus fata de cat cere sa se comporte bine cu el...

| simplaexistenta a răspuns:

Pai asta e, rabzi

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

La 21 de ani nu cunoscusem nici macar prima partenera toxica din viata mea.
Nu te stresa aiurea, cauta gagici. Si sa nu-ti fie rusine cu lipsa de experienta, ca totul vine natural.
Mergi la prostituate daca ai chef de sex, dar mai important este sa ai intalniri cu o fata, sa inveti cate ceva despre comportamentul de cuplu.

| andreisergiu123456789 a răspuns:

Prieten drag, fi atent pentru astfel de situatii fac apel la tine la cititor si pentru asta iti sugerez sa ai in buzunar un uno reverse card.

| Georgexyz99 a răspuns:

Luna asta fac 24 de ani și mă aflu în aceeași situație. Ce sfat aș putea să-ți dau în privința asta, dacă nu găsești un remediu la situația asta vei fi exact ca în nisipurile mișcătoare, o să te fărâme psihic pe zi ce trece, ani la rând, e greu de ținut în frâu, știu cum e să nu ai un suflet aproape, să nu ai parte de afecțiune și suport moral/emoțional. Cel mai bine ai face să îți cauți un job bun, să fii stabil financiar și eventual să faci călătorii prin țară (chiar dacă o să le faci singur de nebun), măcar așa mai uiți de problema asta că altfel dacă tot stai și îți plângi de milă pe TPU vei ajunge în aceeași situație ca alții care au trecut de 30 de ani și tot singuri și virgini sunt. Oricum e dovedit faptul că e infinit mai greu odată cu înaintarea în vârstă dacă tot nu reușești să îți faci o prietenă, șansele tale scad vertiginos și se duc la 0 sau chiar spre minus infinit, va fi un red flag cât Rusia de mare. Dacă ieși din sfera asta școală-liceu-facultate și tot nu ai reușit să îți faci o prietenă, e clar ca lumina zilei că nu o să mai reușești după, adică tu vei avea experiență 0 iar alții de vârsta ta vor fi deja căsătoriți, la casele lor, cu copii etc. iar asta te va demoraliza și mai tare, o simt și eu pe propria piele, e îngrozitor. Sincer încă mai sper și eu că odată și odată îmi voi găsi pe cineva, dar dacă până la 1 ianuarie 2024 tot nu reușesc, nu și nu și iarăși nu, cred că o să mă resemnez de tot și îmi voi căuta vicii care să mă țină departe de femei și la interacțiuni cu ele. La 24 de ani dacă mă privesc în oglindă arăt ca la 16-17 ani, mai ales că sunt slăbănog la 1.85 (am doar 70 kg) și deja au început să îmi crească și primele fire albe, evident din cauza stresului. În concluzie, trebuie să îți accepți situația și să faci ceva să uiți de problema asta.