anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai are rost sa te impaci cu un baiat care te-a inselat? Chiar daca il iubesti si vrei sa fi iar cu el?

Răspuns Câştigător
| Giianna a răspuns:

Depinde daca mai simti ceva pentru el puppy dog eyes. Daca si el vrea, ati putea sa incercati a doua oara. Poate ca in acest timp s-a gandit la ceea ce a facut Si pe cine a pierdut [Tulove struck]. Depinde dce simti in momentul asta pentru ellove struck:*

11 răspunsuri:
| GyeBaek a răspuns:

DA si el te iubesate atunci zic ca ar merita.

| Chauderitza a răspuns:

Bunawinking.
Eu cred ca nu mai are rost,deoarece el te-a folosit adica te-a inselat.
Dar daca inima ta iti spune,si vrea sa il ierti,iarta-l!
Astea sunt parerile noastre, acum, nu stiu daca sunt foarte bune.
Iti urez bafta! :*

| gabytz18 a răspuns:

Teoretivc NU. Dar e frumos si cand primesti o a 2-a sansa pune-te si in locul lui thinking!

| yhsay a răspuns:

Nu, poate ca n-o sa mai repete greseala dar doar pentru ca a indraznit sa faca asta nu te mai merita... Fii puternica si nu-l mai cauta happy

| Diux96 a răspuns:

Categoric NU
Pentru ca daca a facut o data cu siguranta o va face si a doua oarahappy
Bineinteles ca sunt si exceptii...dar te asigur ca sunt foarte putinewinking

| AureliaBEST a răspuns:

Scumpa mea, eu am trecut prin asa ceva si il urmream mereu zi de zi pana cand sa potolit dandu si seama ca el pe mine ma vrea ma iubeste cu adevarat ele fiind doar o descarcare hormonala stii ce vrea sa spun sex anal etc dar tot la mine a venit si iata suntem impreuna de ani 15 ani si nu mai m-a inselat o data pentru ca stia ca nu i merge cu mine avea de ales eu sau curvele lui si normal eu am fost aleasa. Acum depinde de iubitul tau dar mai dai o sansa si vorbeste clar cu el pune-l la ales tu sau alta pentru ca nu are nimic in plus fata de tine tot o gaura are si ce sa i fac in plus decat sex oral si anal atat dar pe tine te iubeste si vei vedea. Bafta si multa iubire.

| white_2190 a răspuns:

Probabil ca NU! daca te-as inselat o data te va insela si a doua oara si a treia oara si asa mai departe. daca nu te gandesti la un viitor cu el si iti place sa fii cu el.ca sa nu umblii din barbabt in barbat, impaca-te cu el. daca vrei ceva serios pentru viitor. gaseste-ti pe altcineva...

| AmberMyth1 a răspuns:

Daca a fost o singura data si lui chiar ii pare rau... da.
dar depinde de tine: daca esti dispusa sa uiti totul si daca il iubesti destul de mult ca sa treci peste si sa te comporti ca si cum nu s-a intamplat... pentru ca daca ii aduci aminte mereu de ce s-a intamplat, n-o sa dureze mult...

| anonimutz a răspuns:

Nu apreciez raspunsurile negative ale celorlalti care au raspuns. Tu decizi asta. Daca stai de mult timp alaturi de el eu cred ca il cunosti destul de bine si trebuie sa iti dai seama singura daca el o sa mai fie tentat sa te insele. Daca crezi ca ar face-o cu prima ocazie, nu are rost sa te impaci cu el. Dar daca crezi ca a fost pur si simplu o greseala naiva, si el chiar te iubeste nespus, atunci DA~! Merita! Sper ca te-am ajutat! Funditaaa!

| isacalinaelena a răspuns:

Daca e prima dragoste si tu iti doresti intr-adevar sa fii cu el, eu consider ca are rost sa ii acorzi a doua sansa.Dar niciodata sa nu ii ierti a doua greseala de genul acesta.

| kkkarinutzzzaaa a răspuns:

Scuze... dar sincer daca a facut-o odata o sa faca din nou