| SCUFY a întrebat:

Mai Bent0108 eu caut prieteni care ma pot ajuta cu sfaturi nu critici, ai inteles? Pe acest site corespondeaza prieteni, tu cred cate-ai ratacit...Ma insel eu prieteni?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| MaRRiaN a răspuns:

Nuuuu :*

| Bacemi a răspuns:

Depinde. Poate tu vrei prieteni dar el nu vrea. Eu i-am dat cerere de prietenie pe care mi-a respins-o. Trebuie sa acceptam pe ceilalti asa cum sunt. Cel care nu te vrea ca prieten nu te merita ca prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scufy lasa-mi te rog prietenul in pace te rog. E singurul care ma lauda.Eteeee...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esteeeeeeeeeee...am ajuns vedeta. laughing Mi se dedica intrebari si alea-alea... Acum, ce nu inteleg eu prea bine este alegerea categoriei la care ai postat intrebarea. Mi-ai pus gand rau cumva? smug
Lasand gluma...Scufy, dragalaso, cand spui sau scrii ceva in viata asta, orice, vei da nastere unor reactii. Unele vor fi negative, altele vor fi pozitive. Nu or sa te iubeasca toti oamenii, niciodata. Asta, ca o abordare generalista a "problemei" pe care ai semnalat-o.
In cazul nostru particular, postarea ta era urmatoarea:
"Se pare ca intrebarea de m-ai devreme v-a cam lovit orgoliile mai pustani, dar m-ai incercam odata. ce apreciati,, cum arata s-au cum gandeste,,?"
Raspunsul meu a fost:
"Tu ai facut romana cu Scufita Rosie sau cu Nikita?
Pe mine ma intereseaza cum arata ca gandeste. Sa m-ai incerc odata?"
Nu prea inteleg ce te deranjeaza, pentru ca eu ti-am raspuns la intrebare. A, nu iti convine ca m-am luat de "agramatica" ta? Scuza-ma, dar aici nu suntem pe camp, sa scrie fiecare dupa propriile reguli. Voi, agramatii, trebuie sa intelegeti ca dati dovada de lipsa de respect fata de cei care n-au chiulit de la toate orele de romana, atunci cand postati asemenea intrebari. Ai avut vreo 5000 de greseli, de toate felurile posibile, intr-o postare de 3 randuri...Nu mai vorbesc de felul in care ni te-ai adresat ("pustani") si de gradul de idiotenie si banalitate a intrebarii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca fiecare are dreptu la o opinie ...chiar daca nu convine utilizatorului care a postat intrebarea sau problema... fara suparare cred ca te inseli.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine te'a mintit ca pe TPU toti sunt prieteni?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Criticile sunt si ele niste sfaturi si, din experienta mea, ai mult mai mult de invatat din critici sincere decat din linguseli si false prietenii. Asta nu e un site de prietenii, te inseli, e un site pe care ceri sfaturi si le primesti pe cele de care ai nevoie, fie ca iti plac sau nu.
Eu stiam ca Bent e un utilizator echilibrat, daca te-a criticat, inseamna ca a avut el un motiv. Citeste atent critica lui si vezi daca chiar n-ai gresit si tu cu ceva. Fiindca daca ai gresit e cazul sa-i multumesti ca ti-a dat ocazia sa-ti corijezi greseala.