| realitate a întrebat:

Mai bine sa iubesti si sa suferi decat sa nu iubesti de loc.intelegi ce vreau sa spun

Răspuns Câştigător
leonardk
| leonardk a răspuns:

Nimic nu exista fara suferinta. Iubirea este mai presus decat multe altele pentru care suferim. Categoric merita sa iubesti. Suferinta este oricum inevitabila - de ce sa n-o compensam cu iubire?

17 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

De-acord. Dragostea sufera totul.Merita sa iubesti! E un sentiment inegalabil.

mlm
| mlm a răspuns:

Eu iubesc foarte mult, dar de suferit nu sufar, am un sot care ma iubeste, ma respecta, ne respectam reciproc si doi copii minunati care ai iubesc si sint multumita ca sintem o familie fericita, stim sa ne iubim si sa ne respectam.

| Barajag a răspuns:

Corect, numai cine nu vrea sa iubeasca inseamna ca nu e o fiinta umanahappy.

| Barajag a răspuns:

Corect,numai cine nu vrea sa iubeasca inseamna ca nu e o fiintza umanahappy..

auran
| auran a răspuns:

Felicitari mlm, inseamna ca stai beton cu psihicul - la mine lasa de dorit si cred ca mai sunt multi ca mine desi nu recunosc

| Sara2 a răspuns:

Eu iubesc si sufar ma lupt de 5 ani cu asta....sincer e de 10000000000000000000000000 infinit ori mai bine sa nu iubesti deloc

| Nastia a răspuns:

Orice lucru facut rau altuia s plateste si orice primesti trebuie rascumparat d la cel d sus,... fericirea doare[uneori].

| inna a răspuns:

Decat sa suferi, mai bine nuwinking.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

In ambele situatii exista o anumita suferinta. Dar cand iubesti, este vorba despre o dulce suferinta. Ea este alimentata de visuri, sperante, iluzii... si uneori, recompensata. Asa ca, este infinit mai bine sa iubesti!

| smooth a răspuns:

Aha ce tare e sa suferi...hee hee)

| kalymari a răspuns:

Cred ca inteleg. E mai bine iubesti si suferi decat sa ai sufletul sec, fara sentimente si fericire, nu cred ca exixta a iubi doar cu suferinta, de obicei totul e f bine si placut pana la momentul despartirii cand suferi, deci rau cu rau dar mai rau fara rauhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubeste asa :

,, Baga berea-n frigider, scoate-l pe ala din sifonier
M-am intors acasa, pune-ti pe cap casca de fier!
Faci fata sper fa zdreanto. Du-te la baie
Ti-am spart fata c-ai avut tupeu sa-mi dai cu palma-n c***e.

Femeia in general are doi barbati 'odata
Unu' s-o f**a, altu s-o bata.
Ca si femeia asa-i barbatu'
O f**e pe-a lu altu' si tie acasa iti rupe capu'
Sau va f**e pe amandoua, ca disperatu'..."

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul se rezuma la reactii chimice in corp si sentimentul de dragoste si suferinta de dupa. Poate va voi explica mai incolo

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa iubesti, fara sa suferi din dragoste.
Daca stii sa iti gestionezi sentimentele, daca constientizezi pana unde trebuie sa te implici, daca merita.

| clara a răspuns:

" O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere ". Da, se merita sa iubesti.

| biandraga a răspuns:

Categoric da!

| andrei_9739 a răspuns:

E mai bine sa nu iubesti deloc decat sa suferi din dragoste.