S-a gandit mai bine si si-a zis ca poate va merge intre voi. daca inca nu simte asta, nu-l poti obliga sa ti-o zic. nu-l sufoca. las-o sa vina de la sine si atunci iti vei da si tu seama ca a zis-o din suflet nu pentru ca l-ai obligat tu sa ti-o zica.
Daca nu simte ca te iubeste, de ce ti-ar spune-o? Ca sa te minta? Poate nu a vrut sa recunoasca din prima ca te place sau a vrut o dovada, ca sa fie sigur ca il placi. Ar trebui sa discuti cu el despre asta.
Buna, nu cred ca baiatu aceasta stie ce vrea, daca era ceva, zicea din prima DA. Eu spun sa i-ei pauza, pentru ca dupa cum ai scris si tu, degeaba tu ii spui "te iubesc" daca el iti spune "mai asteapta putin ".
Buna,cred ca cel mai bine ar fi daca nu i-ai mai spune atat de des tbx, pentru ca baietii sunt mai altfel si isi recunosc mult mai greu sentimentele(stiu asta din proprie experienta). Acum doar timpul isi poate spune cuvantul. Nu-l presa cu afectiunea si o sa vezi ca asa o sa fie mult mai bine. Te pup si bafta!
Nu tine la tine cu adevarat, esti ceva de scurta durata pana se va baga cu alta... daca vrei totusi sa incerci sa-l faci sa se indragosteasca de tine da`i papuci si nu-l mai lua in seama.o sa vezi schimbare.o sa inceapa sa se gandeasca numai la tine si dc ai facut asta.o sa vrea sa va impacati(am facut asa si chiar a mers)