| Florinnnn21 a întrebat:

Mai contează virginitatea fetelor in in 2024? (Nu știu de ce dar din pacate pun mult pret pe asta, si marginalizez mult femeia cu tare daca nu este, adica, are multe de pierdut in ochii mei...(Menționez ca nu am avut niciodată o fata virgină) oare sa fie curiozitate sau dorinta din plin, ca sa o pot prețui mai mult? Va rog fără răspunsuri in batjocură....Chiar am aceasta problema si as vrea sa ma vindec de ea..Mulțumesc anticipat.

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, conteaza pentru anumite fete, conteaza pentru barbat, conteaza pentru parinti, conteaza pentru cei credinciosi si religiosi.
Daca tu te-ai culcat numai cu prostituate nici nu ar trebui sa te interbi de ce nu erau virgine.
In ce priveste marginalizarea si stigmatizarea, sa stii ca este acelasi lucru si pentru baieti, care decad in ochii fetelor cand aud ca s-au culcat cu atatea prostituate.

| mihai69 a răspuns:

Da, chiar: tu ești virgin? Dacă nu, nu poți avea pretenții.

| doctorandus a răspuns:

Discuta cu un psiholog, ca incepand cu o anumita varsta va fi foarte greu sa nimeresti o virgina.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dar tu esti virgin?

Daca tu schimbi femeile precum ciorapii, te vei purta exact la fel si cu fata virgina pe care o vei intalni.
Iti va merge o perioada cu ea, fiindca e naiva, dar la un moment dat va pleca si vei rmane acelasi womanizer ca si pana atunci.

Femeile cu care ai fost au fost virgine la un moment dat. Crezi ca ele nu si-ar fi dorit sa ramana cu primul iubit? Ti-ai pus intrebarea de ce nu au ramas cu primul?

Toti avem un trecut, chiar si tu!

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Termenul de virginitate nu există așa că îl visezi aiurea.
Multe femei se nasc fără, multe femei doar de la anumite exercitii de gimnastica sau la mersul cu bicicleta și-l pot rupe, multe femei în timpul actului sexul nu s-au " dezvirginat" căci este foarte elastic, iar nu în toate cazurile " curge sânge" ca să poți vedea asta.
Așa că:
1) Alegi să ai încredere în persoana de lângă tine
2) Rămâi singur cu piticii tăi.
Căci de ce ai vrea o Sfânta Filofteia dacă tu ai fost atins de altele?( Corectează-mă dacă ești și tu la fel de pur și cinstit).
O fată care este atât de cinstită vrea un bărbat la fel de curat și cu siguranță unul serios.
Multe fete au ajuns aventuri de o noapte că si-au pus sufletul în cine nu trebuia, ele nu au dreptul la fericire pentru asta?laughing)
Haha, voi vreți femei virgine dar cu experienta.
De ce să îți ofere ție darul prețios? Și dacă ar face asta crezi că ai putea să faci totul blând și răbdător chiar dacă tu ai vrea să dai ca surdul în clopot?
Ai putea să o vezi ca pe ceva mai mult de cât o bucată de carne?( Ca asta demonstrezi cand pui accentul doar pe himenlaughing

| Kufu95 a răspuns:

Cam greu să mai găseşti virgină, pâna la urmă nu văd de ce ai neapărat dorința asta, că senzația este aceeaşi, îți spun din propria experiență dacă îți place aceea fată. Nu contează câți parteneri a avut o femeie ci contează ce are în cap şi cât de atras eşti.

| Konstantinos99 a răspuns:

Daca pentru tine conteaza, va conta. Exact cum sunt fete care ajung sa gandeasca divers, adica au o gandire si intelegere constructiva vs distructiva a fiintei asa e si la baieti. Deci esti apreciat de o persoana la fel ca tine cu conditia sa te auto multumesti cu ce ai si atentie sa nu ajungi la mandrie. Si sa stii ca toti la batranete oricat de șmecheri au fost o sa gandeasca toti catre mântuire ca simt moartea, si daca te uiti la cei in varsta ei încurajează curatia, nu de alta da din iad e posibil sa nu aiba cine sa te scoata pentru prostie si respectarea trendului "modernist".

| medicveterinarbucuresti a răspuns:

Este o pasa, o faza, vei trece de ea. In timpul facultatii, poate dupa facultate dupa ce vei cunoaste mai multe fete si le vei mai schimba vei realiza fara sa-ti dai seama exact cand ca nu mai conteaza absolut de loc asta. Te vei orienta catre cineva cu care sa te intelegi fizic, ca degeaba sexul e grozav, ea este super atragatoare, virgina, daca urla incontinuu, face crize de gelozie sau eu mai stiu ce-ti displace tie. Incearca sa te focusezi pe tine, ai grija de corpul tau, mergi la sala, cauta sa evoluezi financiar si profesional (astea iti vor da increderea in tine, un sentiment unic) si restul vor veni de la sine. Take care!

| DonJuan50 a răspuns:

Femeia virgină poate fi păcălită mai ușor de către un bărbat; poate să ejaculeze după un minut, ea va crede că așa e normal să fie.
E din contra invers, o femeie virgină are multe de pierdut.
Este o femeie care încă nu a explorat și experimentat plăcerea, conexiunea cu partenerul, și tot ce vine la pachet cu o partidă de sex bună.
Ar trebui să prețuiești femeia din fața ta, în întregul ei, nu bucata aia de carne numită himen.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru DonJuan50):

Proba de viteza e pe centura, nu in pat cu o virgina!

Ce dob... se comporta asa cu o virgina?
In loc sa aprecieze ca ea l-a ales pe el, sa fie tandru, sa-i faca preludiu si sa incerce sa o multumeasca?

| DonJuan50 a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ai să râzi, dar bărbații incapabili și nepricepuți din punct de vedere sexual, au fantezii cu virgine, pentru că nu ar face față unei femei care știe deja la ce să se aștepte de la un bărbat.

Era una pe aici careia ii place sa schimbe iubitii, iar 1-2 minute e normalul pentru ea laughing
Nu as spune ca asteptarile unei femei tin de nr de parteneri sau experienta, ci mai degraba despre respectul de sine happy

Sunt situații și situații, care diferă de la persoană la persoană. De exemplu pentru o anumită femeie, un bărbat care își dă drumul repede, poate să-i indice că-i place foarte mult de ea, iar alteia să-i indice că el este egoist.
Cred că totuși, ca bărbat trebuie să te dai după parteneră, și să fii un gentleman, și să nu o lași niciodată neterminată.

Pana la urma, cum e de fapt? o place foarte mult sau e egoist? happy

La această întrebare, doar o femeie poate să-ți răspundă.

Întrebări similare