| babydol a întrebat:

Mai credeti in casatorie? in ultima perioada am auzit la tv si nu numai multe cupluri care s'au despartie dupa o perioada mica de casnicie.

9 răspunsuri:
| Malvina24 a răspuns:

Normal ca da! Casatoria mea nu are de ce sa semene cu a lui ''x'' sau ''y''! Nu te lua dupa ce vezi la tv! crede-ma nu ai sa vezi niciodata la televizor numai cupluri care se inteleg! asa e presa! vrea scandal, daca nu e scandal nu e bine! nu se mai uita lumea la televizor! Sunt si cupluri de casatoriti care se inteleg foarte bine(cu certuri mici si rare) au copii si o duc bine, traiesc in intelegere chiar daca uneori apar probleme(lipsa banilor, etc) Mereu vor exista oameni care se iubesc!

| tyana a răspuns:

Da, cred in casatorie! Cuplurile de la tv au doua motive pentru care se despart:banii, prea multi sau prea putini, dupa caz, si nu il ultimul rand publicitatea de orice fel, pozitiva sau negativa, important e sa iasa cu ceva in fata. E trist insa ca te folosesti de ceva atat de important cum e casatoria pentru a te afirma cumva. E si mai trist cand astfel de personaje devin exemple pentru tinerii din ziua de azi.Casnicia ar trebui sa dureze o viata si sa credem in ea cu toata fiinta noastra. Daca nu se intampla asta in nici-un caz nu ar trebui sa facem din ea un mare circ la care toti abonatii la cablu sa participe la spalarea rufelor din familie.

| madagascar a răspuns:

Eu cred in casatorie, cuplurile de care zici tu nu s-au cunoscut suficient inainte de a se casatori, degeaba sunt compatibili in pat daca nu au nimi altceva in comun, eu nu ma grabesc am 4 ani de relatie si cred ca mai e timp

| 16.laura.16 a răspuns:

Da cred!
Atunci cand iubesti pe cineva, casnicia e inceputul concretizarii dragostei tale.
Cei care se despart nu s-au iubit niciodata cu adevarat, au iubit ideea de casatorie, atat!

| MidnightLady a răspuns:

Nu ca nu MAI cred. N-am crezut niciodata. Daca ar fi sa ma marit de 10 ori, as face-o, nu m-as plafona intr-o relatie ce nu mai merge doar ca sa nu apar ca "divortata".

| L a răspuns:

Cred in casatorie, desi nu cred ca un act te face mai fericit/a. Depinde si cei doi parteneri, daca nu se mai inteleg nu are sens sa ramana impreuna.`

| poesia a răspuns:

Cred, numai ca inainte de a face acest pas trebuie gandit foarte bine.

| sofia_1672 a răspuns:

Divortul cam este la moda acum. da am uzit si eu multe cupluri care divorteaza din cauza ca dragostea lor se destramase dupa un an de casnicie si dupa 6 de locuit impreuna.

| dienuk a răspuns:

Casatoria, e cu dus si intors, dupa parerea mea nu prea conteaza nu? important e sa va iubiti. eu cred ca multe cupluri, nu se iubesc asa de tare, dar au impresia ca prin casatorie, lumea si EI or sa creada ca da. si ca wai ce iubire e acolo. cand de fapt totul e putred, de aia si se ajung la atatea divorturi, pacat este insa, ca de cele mai multe ori sunt implicati si copii. dar pana la urma, nu prea conteaza daca esti casatorit sau nu, multi traiesc in concubinaj si sunt mai fericiti decat alte cupluri casatorite, acum deh` depinde de principiile fiecaruia.