| blurixe a întrebat:

Mai de mult am intrebat de "perechea perfecta"...Acum cred ca am gasit-o si mi-e frica sa nu o pierd. M-am indragostit de o fata cu un an mai mare ca mine, de la mine din scoala, si fata respectiva e cunoscuta mult in scoala, nu are prieten momentan dar are 5 cereri.Eu nu sunt asa de cunoscut. Ma am foarte bine cu ea, suntem prieteni buni, si aseara am invitat-o la film, dar mi-a zis ca azi pleaca undeva cu fratele ei si, chiar asa a fost, deci nu m-a mintit, si mi-a zis ca dsaca nu pleca venea cu mine. Luni-Vineri ma voi vedea cu ea la scoala si am un fel de emotii, chiar nu vreau sa o dau in bara de data asta...sad

2 răspunsuri:
| Foca a răspuns:

Salut. Daca zici ca are 5 cereri e clar, deci ai 25 la suta sanse, parerea mea, sa iti iei gandu. nu zic asta sa te superi dar nu esti asa de popular in scoala, si asta conteaza sa stii. Si inca ceva nu se stie niciodata pe cine la alege deci tu spera, speranta moare ultima.
Succes.
Ciaohappy

| alexutza003 a răspuns:

Mai fai inca odata o invitatie daca a zis ca ar fi venit cu tine probail o sa accepte poti sa ii zici ceva de genu hey sti mi-ai ramas datoare cu un film tu faci cinste si eu platesc ceva de genu sa fie haios