anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mai de mult m-am epilat cu big ul in zona intima și mi-a ieșit un cos sau cred că e un fir crescut sub piele in zona intima (nu pe penis) ci mai la baza
Îl am de vreo 1-2 săpt, e puțin roșu și ieșit înafara, cum fac sa scap de el?
1. Pot da direct cu big ul peste el?
2.E periculos acest fir crescut sub piele?
3. Trece de la sine? Daca da când?
4. Va lăsa semn? ( cicatrice)
5. De ce ies aceste fire și cum pot preveni sa apea după epilare cu big ul?
Va rog citiți cu atenție întrebările și ajuta-ti mă cu aceste întrebări și problema asta.

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Pielea trebuie exfoliata mereu inainte de a da cu lama(recomand burete de lufa naturala, nu din aia sintetica, de plastic colorat).In zilele de dupa la fel trebuie facut, la dus, pana cand firele cresc normal si s-a trecut de stadiul in care pot creste aiurea sub piele. Poti dezinfecta zona cu sport si apoi spargi cosul cu un ac sterilizat.Nu stoarce, fiindca atunci e posibil sa ramana semn.

| Lucaaragiale23 a răspuns (pentru dullcat):

Poți răspunde și la celalate întrebări?
Singur nu se duce? Deoarece nu as vrea să-l "deranjezez"

| dullcat a răspuns (pentru Lucaaragiale23):

Nu se duce singur. Daca lasi acolo firul va tot creste si e posibil ca va intra mai adanc in piele.

Care celelalte? Din ce data?

Din întrebare pe care am pus-o azi, sunt mai multe întrebări

Pai și cum îl eliberez sa zic așa sa fie totul bine și fără durere

Cand intru pe profilul tau apare doar una singura in data de 14. Daca le vad in feed voi raspunde.

Dai cu un ac sterilizat, destul cat sa scoti firul, apoi dai iar cu spirt(ai grija ca de obicei ustura).

Https://youtu.be/hlVXKMxRDWA?si=W_zge7MC3YnLzAE8
Ceva de genul ce face asta trebuie sa fac și eu?
Încerc să-l scot cu penseta afară? Și după îl storc? Și dacă mai e ceva mai trag?
Daca fac cum a făcut asta e ok? Rămâne semn? Va creste normal sau tot la fel daca fac așa? E dureros?

| Ilovedinero a răspuns:

1 nu
2 il spargi ca pe un cos ca sa iasa puroiul( daca e de 2 saptamani de obicei ai) si scoti firul cu o pensetă
3 Nu
4Nu daca procedezi cu ti-am zis la 2
5 sa folosesti un scrub dqr cel mai bine in partea penisului deoarece pielea este destul de sensibila amesteci putina cafea pudra cu gel de dus si " freci" partea unde ai parul mai des