| Pacifista a întrebat:

Mai deci eu simt ca ma ofilesc. Ce ar trebui sa fac? Inafara de a bea mai multa apa laughing. Seara ma apuca o stare groaznica, banuiesc ca din cauza singuratatii, chiar nu stiu ce sa fac.

8 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Cauta un gagic super dotatlove struck

Elianna
| Elianna a răspuns:

Sa-ti cauti un partener de singuratate. Sau te impaci cu situatia, sau actionezi sa o inlaturi.

| anka89 a răspuns:

Mda...hormonii isi spun cuvantul.Ma gandesc ca nu ii cazul sa iti spun solutia.Mai ales daca esti la o varsta mai mare de 20 de ani(asta o stiu de la un doctor) hormonii isi fac de cap fara sex laughing

| anka89 a răspuns:

Aaaaa...si nici eu nu ma simt prea bine, doar ca eu am dureri de cap si calduri, sa nu mai vorbesc de nervi.Asa ca trebuie sa luam masurirolling on the floor

| Phutui a răspuns:

Hai sa ne ofilim toti si impreuna.laughingca eu is satul de tot si toate.big grin

| Korrawi a răspuns:

Iei cateva prietene, te duci in club/bar/pub, have fun, agata unu de-ti place de el, ia-l acasa sau du-te tu la el, o partida de sex. Si tot asa. Daca nu iti place sa faci ce am scris mai sus, du-te la sala, apuca-te de un sport, mergi la muzeu, la film sau la teatru, citeste o carte etc.

| ravens a răspuns:

Buna banuiesc ca nu ai iubit nu? De asta nu ai ce face...erai obisnuita sa faci ceva sa te gandesti la cineva sau sa fii cu o anumita persoana. aveai tot timpu ceva care iti destragea atentia.Acuma ca sa nu te mai simti asa ai 2 variante ori iti faci un iubei ori muncesti tot timpuwinkingionutz_ts_88

| Bibiiy a răspuns:

Poti iesii cu prietenii la un suc o pizza poti merge la un film cu cineva mai apropiat big grin