| kayla a întrebat:

Mai demult mi-a spus o prietena ca lui X ii placea de mine si chiar mi-a bagat Id-ul in lista dar niciodata nu am vorbit, apoi cand am aflat (mi se parea dragutel) si am vorbit eu cu el de cateva ori dar el nu prea avea chef de discutiithinking parca trageam de el sa zica cevalaughing ne salutam la liceu da nu mai mult de atat(intr-o zi mi-a spus buna de vreo 2-3 orilaughing). Am vorbit cu o fosta prietena de a lui(ne intelegem binisor) si mi-a spus ca-i cam timid... si am rugat-o sa il intrebe ce parere are despre mine si el a zis "mai bine vb eu cu ea" (asta a fost acum o saptamana) pe naiba a intrat ieri si eram si eu online da na zis nimicstraight face ce sa cred?laughing)

4 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Dacă nu ți-a păpat cuțu gura, vorbește tu direct cu el.

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Ca i-a dat o explicatie ca sa scape de intrebarile amicei tale.din cate am inteles el a spus ca o sa vrb el cu tine dar nu a precizat cand. poate este timid si ii trebuie putin curaj.cine stie...baietii astia sunt asa de ciudati uneori...

| SunshineGirl a răspuns:

Ca e timid si`i e rusine.Probabil n`a vrut sa se mai amestece si fosta si de aceea i`a zis ca mai bine vorbeste el cu tine,eventual sa evite ca ex`a sa bage strambe.
Eu cred ca te place, da`i inainte si baga`te in seama cu el, fa`l sa se simta in largul lui.Atunci cand placi pe cineva tinzi sa te ascunzi de el si sa te simti inhibat in fata acelei persoane.

| zմzմツ a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca te placelaughing.dar cum ai mentionat si fosta lui prietena poate e timid. daca tu esti mai infipta du-te si intreaba-lhappynu ai nimic de pierdut nu e singurul baiat de pe planetabig grin