| alexa19 a întrebat:

Mai devreme am fost afara sa il plimb pe varu meu.Pe drum m-am intalnit si cu fostul meu prieten.Ma intrebat ce fac si pe urma a zis"maine ma duc la Brasov" si eu i-am zis"pai ce faci acolo?" si el cica"s-ar putea sa ma mut acolo de tot" si eu ii zic "nu te cred" si el"ba da e adevarat" si pe urma a inceput sa zambeasca la mine si imi spune"am vrut sa imi bat si eu joc de tine" si iar zambea la minestraight face
De ce a zis ca se muta la Brasov?
Ce sa inteleg din "am vrut sa imi bat si eu joc de tine" si apoi sa zambeasca la mine?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa intelegi ca mai bine nu-l mai bagi in seama si sa fie sanatos, sa se mute si pe luna daca vrea.

| VictorFlorin55 a răspuns:

Pai tu ai sentimente puternice inca, si el cred, din experienta, a vrut sa iti vada reactia, si a vazut-o, incercati sa stai de vorba, poate schimbati ceva!

| denisaa_4298 a răspuns:

A vrut sa-ti vada reactia si daca cumva ink te mai place, sa incerce. incearca sa stai de vb cu el si vezi ce a vrut mai exact sa spune

| Capsunik235 a răspuns:

A vrut sa vada daca tie iti mai pasa de el si a vrut sa iti vada reactie. Poate ca inca mai are sentimente pentru tine. fundita

| DeeaMarry a răspuns:

A vrut sa vada cum reactionezi, sa vada daca te-ar afecta plecarea lui.

| RăspundLiniștit a răspuns:

Nu stiu ce sa intelegi tu, dar eu inteleg ca tu esti cam obsedata de el daca inca incerci sa descifrezi o replica de cacao laughing

| SpawNury a răspuns:

"am vrut SI EU! ", deci "Si eu" asta zice tot, el cred ca simte ca tu ti-ai batut joc de el, si ca l-a deranjat asta, si a vrut sa se revanseze cu o vorba de genu' asta. Sau pur si simplu a vrut sa vada cum reactionezi.