| cristeaalexandra a întrebat:

Mai devreme am iesit pe la poarta si era si fostul meu prieten cu un prieten de al lui, stateau pe o banca la o alta poarta.M-au chemat la ei.Am vorbit cu ei.Fostul prieten tot imi zambea, se baga in seama cu mine, ma tot tachina si am inceput sa il alerg si el m-a prins de mana si numai vroia sa imi dea drumul si apoi ma luase de gatstraight face
Prietenul lui il intrebase de ce nu se mai impaca cu mine si fostul a raspuns"cu ce ocazie?"si apoi s-a uitat la minesad
De ce face aceste gesturi avand in vedere ca el numai simte nimic pentru mine si ca numai vrea sa se impace cu mine niciodata?sad
Eu tin la el si il iubesc multoh go onsad dar degeabasad...

Răspuns Câştigător
| LostInBubble a răspuns:

El face gesturile astea din prietenie si atat! Nu trebuie sa privesti gesturile lui ca pe o dovada de iubire. happy

Nu-l baga in seama si fi indiferenta! Asa vei trece si tu peste si vei fi capabila sa observi ca unele gesturi se fac din pura prietenie/simpla gluma.

O seara placuta!

3 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Ai inceput sa il alergi? cati ani ai 12`13? lasa`l in pace nu ii mai raspunde la toate gesturile. daca te cheama la el tu evita`l, si nu il lasa sa te imbratiseze. daca te place lasa`l sa faca el primul pas si sa iti dovedeasca asta. nu te mai da de gol ca inca tii la elhappy

| neutrino a răspuns:

Se joaca si el, poate cineva se impiedica.

| GeannyCatty a răspuns:

Ma scuzi...esh oarba? daca ti-a facut chestiile astea mai tine la tine, dar e prea timid sa iti spuna. Dca il mai iubesti fa tu primul pas. Funda?