| sarbucristina a întrebat:

Mai devreme am iesit putin pe afara pe aici pe la mine.M-am intalnit cu o prietena.Am stat putin in parc si la scurt timp a venit si fostul meu prieten.Prietena mea a mai stat 10 minute si pe urma a plecat acasa si eu am ramas cu fostul prieten.
Eu auzisem ca si-a facut prietena l-am intrebat cum ii merge relatia si el mi-a spus ca numai este cu aceea fata si ca au stat 5 luni impreuna.Si pe urma imi spune ca in timp ce era cu mine statea si cu fata astasad.SI pe urma s-a uitat la mine si imi spune"nu imi faci nimic? nu ma bati? nu ma certi?"...si eu i-am spus ca numai are rost sa ii mai fac nimic.SI pe urma i-am spus "de ce mi-ai facut asta? oare asta am meritat ca am tinut la tine prea mult si tu ti-ai batut joc de minesad"el tacea,nu spunea nimic, si pe urma a spus "hai ca eu am plecat, mai vorbim"sad
Chiar nu imi vine sa cred ca m-a inselatsadsi eu inca tin la elcrying.
Dupa un an de relatie sa aud ca mai statea si cu alta fatasadsincer sunt distrusasad.
Ce sa fac in continuare?sad

7 răspunsuri:
| FloriDeMucigai a răspuns:

Spera in continuare ca va mai venii la tine

| simonikxd a răspuns:

Daca chiar vream sa iti ceara scuze o facea dar el a venit sa te amageasca mare greseala a facut straight face Am intalnit o intamplare similara la fosta mea prietena [ BFF] dar prietenul ei i-a spus prin telefon si nu a avut curajul sai spuna fta` in fta` iti spun baieti sunt nu te oprii la unu cautabatting eyelashes traiesteti viata love struck... Daca ma.i ai nevoiede mine ia id meu : simonaaa99 si iti ma.i spun si alte lucruri kiss FUNDA ^.^

| mona a răspuns:

Urat din partea lui ce a facut si nu stiu de ce a mai dezgropat trecutul, ma gandesc ca a facut-o ori pentru ati vedea reactia sa vada daca mai ti la el ori chiar te-a inselat, probabil o sa te mai caute...

| pacoste a răspuns:

Get a life!
treci peste.

| Laviniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Stiu ce e greu dar trebuyie sa fi puternica si treci peste aceasta etapa urata din viata ta.stiu ca inca il mai iubesti, dar el a facut ceva de neiertat si-a batut joc de sentimentele tale si de tine.fi tare si nu-l lasa sa vada ca suferi pentru el.nu merita sa aiba satisfactia asta.incearca sa iti mentii mintea ocupata cu alte lucruri, vb cu prietenii, iesi undeva si incearca sa nu te mai gandesti la el. dupa cateva saptamani o sa vada el ce a pierdut si o sa vrea sa se intoarca la tine, iar tu atunci vei fi puternica si ii vei spune sa te lase in pace si sa se intoarca la fata aia.NU UITA IUBIREA INSEAMNA SA IERTI, DAR NU SA ITI BATI JOC

| cristinel87 a răspuns:

Eu sunt baiat si nu cred ca a stat cu ea atat timp cat a fost cu tine.Asta ti-a spus-o probabil sa te faca pe tine sa suferi, mai ales daca tu ai fost cea care ai vrut sa te desparti de el.

| Ciocolataaaa a răspuns:

Eu cred ca tipa aia a fost pusa de el sa te cheme afara happy mi se pare dubios faptul ca v-ati intalnit asa subit tu cu el si el mai era si singur si a mai si fost dispus sa ramana... adica esti singur pe strada cand te grabesti sa ajungi undeva happy. Nu mai incerca sa repari nimic. Este tipic noua, fetelor sa incercam sa tinem langa noi oamenii care odata ne-au ranit doar pentru ca ne e frica de schmbari dar daca ii tot aducem iar si iar in viata noastra nu facem decat sa le dam ocazii sa ne raeasca din nou. Chiar daca nu te va mai insela in cazul in care va impacati, tu oricum vei trai cu ideea ca stai cu unul care te-a inselat odata. Tu stii cum faci da sfatul meu e: MOVE ON