Buna,
As vrea sa o contrazic pe mona, nu cred ca a intentionat sa faca misto de tine sau a vrut sa vada daca mai tii la el. Parerea mea este ca fostul tau prieten a vrut sa afle daca partenerul sau este mai atractiv decat el si a incercat sa te intrebe pentru ca erai singura lui sansa de a afla in momentul acela, poate ca ceva l-a dezamagit sau l-a facut sa creada asta.
Dar opinia asta este una la o mie, noi nu putem sa-ti dam un raspuns concret, cel mai bine este sa discuti cu el.
Mult noroc!
A vrut sa ii spui ca iti place de prietenul lui asta pentru a spune tuturor ca esti o cu*va(nu ca ai fi, sa nu intelegi gresit) si ca iti schimbi des iubitii si chestii de astea. El e constient ca inca mai ti la el doar ca a vrut sa se asigure sau sa te necajeasca cu asta. Fii sigura ca si el mai simte ceva pentru tine. Aproape toti baietii sunt asa dupa ce te-ai despartit de ei. Prima data au impresia ca inca sunteti impreuna, dupa cred ca nu esti in stare sa gasesti pe altcineva iar povestea continua. Eu stiu ca inca tii la el dar pe parcurs il vei uita.
p.s. Incearca sa nu ii cazi in plasa si sa nu faci parte din joculetele lui.
Sper ca te-am lamurit si bafta
Fundita? :*
Pai probabil :
1. prietenul fostului tau te place si l-a rugat pe el sa te intrebe asta.
2. fostul tau te testeaza ca sa stie daca mai poate sa se intoarca la tine
Oricum este, cred ca ai raspuns corect...
FUNDA?