| Reka_8688 a întrebat:

Mai, e chiar atat de mare diferenta de 8 ani intre mine si prietenul meu? straight face
mama ma terorizeaza si unii prieteni imi spun sa renunt la relatie dar deja is cu el de aproape 2 ani si nu vreau asta. ce parere aveti straight face

Răspuns Câştigător
| Anca a răspuns:

Oh daca e vb de 20-28, e f ok.

Toti fostii mei au fost cu minin 7 ani mai mari decat mine, existand 2 exceptii : fostul ( cu 3 ani mai mic ) si actualul ( cu 3 ani mai mare ).

Eu zic sa continui relatia linistita. Amandoi ati trecut de adolescenta, deci sunteti pe aceiasi lungime de unda. happy

10 răspunsuri:
| Anca a răspuns:

Depinde ce varsta aveti fiecare.
Daca vorbim de 15 - 23 - da diferenta e un pic mare.
Dar eu la 15 ani aveam prieten de 24, deci nu stiu ce sa zic. Depinde cat de matura esti tu, cat de copil poate devenii el. etc.

| User a răspuns:

Cam mare. Da daca are bani, asta, daca te iubeste eu zic sa nu renunti...

| ELLSSA a răspuns:

Ce conteaza varsta in dragoste?
Daca sunteti de atata timp impreuna si exista iubire, de ce sa te iei dupa alte persoane(fiind si parintii tai).
Si intre parintii mei e o diferenta de 10 ani si uite ca se iubesc, comunica foarte bine si mai au si doi copii(eu si fratello).

| justmeesb a răspuns:

Pai de ce sa-ti mai pese ce spun altii acum dupa 2 ani. daca voi va intelegeti bine e ok, mie nu mi se pare mult 8 ani intre voi.

| stef87 a răspuns:

Intre parintii mei era o diferenta de 10 ani. Daca vrei sa te interesezi in multe alte cazuri, vei vedea diferente asemanatoare. Din cate citisem in trecere in anuarul statistic in faculte, diferenta medie de varsta a cuplurilor din Romania nu e departe de cea a voastra. Altfel spus, nu e ceva total aiurea, e o dorinta normala sa cauti un barbat stabil si mai matur.
Pana la urma nu conteaza ce spun prietenii, conteaza ce simtiti voi 2!

| MeMyseIf a răspuns:

Prostesc, gindeste-te si tu...adica,ai stat cu el doi ani si in atita timp n-ai putut sa-ti dai si tu seama daca iti incurca aceasta diferenta de virsta sau nu? Daca, n-a incurcat cu nimic, la ce bun sa te deranjeze parerea altora? Ce conteaza aceasta diferenta (sper ca el e m mare, nu?) atita timp cit n-o simtiti deloc? Sa nu-ti pese ce zic altii, da-le afirmativ din cap si mergi pe calea ta...bafta!

| madalina188w a răspuns:

Da conteaza.prea mareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

| Reka_8688 explică:

Da, eu am 20 si el 28 laughing

| KaTtY a răspuns:

Eu cred ca e cam mare diferenta de varsta
dar stiu cupluri care au diferenta mai mare de 8 ani si se inteleg bine
dar daca voi va iubiti sa nu renuntati doar ca va spun prietenii, ei nu pot sti niciodata ce simtiti voi
si dupa 2 ani de relatie cred ca tineti foarte mult unul la altul.
sa va mearga bine impreuna...

| SoNyA_1570 a răspuns:

Si intre mine si prietenul meu e tot 8 ani dif si ne intelegem de minune chiar daca eu sunt copil si el nu. Voi sustineti relatia nu parinti si nici prieteni tai. Daca crezi ca meita atunci despartete de el dar nu uita ca o sa iti para rau. Parerea mea ii ca nu artrebui sa ii asculti