Tu chiar nu te-ai plictisit sa tot revii pe aici cu acelasi stil de trolling? Ai avut vreo 10 conturi si vad ca tot iti faci.Gaseste-ti o viata.
Ma regasesc in mare parte din ce ai scris.
Eu am 23 de ani si sunt din Cluj-Napoca, si eu sunt retras, antisocial, timid si fara prieteni si bineinteles tot fara vreo iubita sau intalnire avute vreodata.
Exact ca si tine, fara vreun tinut de mana macar.
Desi eu sunt dintr-o familie foarte buna.
Si nu sunt deloc urat, doar ca m-am ingrasat foarte mult in ultimii ani.
Dar te inteleg perfect.
Eu mi-am descoperit insa asexaulitatea precum si faptul ca sunt aromantic, iar de cativa ani faptul ca sunt virgin si singur si ca nu s-a uitat niciuna niciodata la mine nu ma mai face deloc sa sufar, dimpotriva: ma simt foarte bine asa, sunt perfect impacat cu mine insumi si multumit de persoana mea.
Sa stii ca iti inteleg suferinta, desi iti spun clar ca nu toata lumea e facuta pentru a fi in relatii, multora le (ne) este destinat sa ramanem forever alone, trebuie sa ne acceptam soarta si sa ne impacam cu ea, trebuie sa nu mai suferim fiindca n-avem de ce. Viata e foarte buna si fara dragoste, sex si relatii.
Ba chiar se poate trai si fara iubire si atasamente.
Nevoile fundamentale sunt doar apa, aerul si hrana. Atat. Restul sunt doar dorinte si mofturi.
Toate cele bune!
Hai noroc, o sa fiu putin rautacios cu tine dar daca pana la varsta de 27 de ani n-ai avut nici macar o prietena inseamna ca n-ai depus nici macar minimul de efort necesar pentru a cuceri/curta o fata, mi-e greu sa cred ca problema este ca esti tu urat sau te vezi tu in vreun fel, problema e mai mult ca esti retras, inchis, antisocial, asta denota neincredere in sine si e un mare turn-off pentru femei, ce femeie ai atrage tu cu autodescrierea asta? Niciuna. Asa ca ai multe si multe de invatat si trebuie sa recuperezi, incepe prin a face small talk prin magazine cu vanzatoarele din magazine, intreaba-le despre produse, unde le poti gasi, asa, pana te dezinhibezi si ai curajul sa vorbesti mai deschis, investeste mai mult in tine, in calitatea ta de barbat, haine, aspect, prestanta, trebuie sa experimentezi cat mai mult cu femeile si sa vorbesti cat mai mult cu ele si intr-un final poate se va intampla ceva.