Cat timp numai te uiti la poze, nu este prea grav, dar sotia simte ca nu o sa se ridice la standardele de frumusete pe care le vei avea tu dupa ce vezi 1000 de femei goale si frumoase.Cum poate ea concura cu asa ceva? Ca idee, tu cum te-ai simti sa-ti vezi sotia cu reviste cu barbati goi ascunse pe sub perna? Sau cautand pe net, de fata cu tine asa ceva, barbati cu patratele pe stomac, cu par frumos, imbracati in muschi, cu priviri seducatoare? Sa zicem ca tu esti mititel, bondoc si chel.Cum te-ai simti stiind ca sotiei tale ii plac barbatii care nu seamana cu tine de loc? Asa se simte si ea!
Daca nu vrei atunci de ce mai intrebi?!
Daca te razgandesti si vrei sa te tratezi fa-te ginecolog si nu o sa mai vrei sa vezi nici o femeie dezbracata!
Uita-te acum cand esti pofticios ca vine vremea cand imbatranesti si te uiti la ele ca la varza.Nu ai nimic esti normal, ce tratament? Toti barbati ne uitam si nimic nu ne electrizeaza mai mult decat femeile dezbracate.
Daca te uiti numai nu e musai ca esti obsedat e o placere care va trece la un momentdat.
Enemig toti barbatii se uita dupa femei goale si la filme xxx pe net, Si nu exista un tratament, poti sa incerci sa nu te uiti o perioada fff mare la poze cu femei goale si filme xxx
Stai lin ca multi ''obsedati''umbla netratati prin lume, nu vad de ce ai trebui tu sa te tratezi, e bine ca iti plac femeile, sotia ta ar trebui sa se bucure pentru ca iubind femeile in general inseamna ca ea e cea mai speciala daca pe ea ai aleso, sa fiti fericiti.
Ca te uiti nu e nimica rau, insa o neglijezi pe sotia ta? Pune-o pe ea sa-ti faca aceleasi chestii pe care le fac tipele acelea, l poate iti trece.
Mai roakere... m-am uitat si la celalalte intrebari ale tale si nu am sati zic decat: MATURIZEAZATE! ai zis ca ai nevasta. poartate ca atare. pe bune iti zic... daca devin expert ma promoveaza sefu? nu! asculta mettalica? serios, intrebi asta la o varsta la care esti casatorit? adica scuzama dar nu cred ca ai 21 de ani si ca esti proaspat casatorit. w/r da mi se pare mult prea copilaros.
Nu te mai uita o perioada mare de timp si te vei obisnui asa... fa altceva intre timp...joaca'te, iesi la aer, ajut'o pe nevasta'ta la treaba puturosule
anonim_4396 întreabă: