Fidelitatea constituie baza reala a unei relatii stabile si armonioase. Increderea reciproca si fidelitatea sunt necesitati care isi cer drepturile in toate planurile unei relatii de cuplu.
Da, nu se va demonetiza niciodata. Daca iubesti, esti fidel fara sa vrei, fara sa incerci, e natural.
DA! dar totusi, pana undeva! Peste,... Vezi ca am scris zilele trecute ceva despre asta! Mi-a placut raspunsul tau despre IUBIRE! Nu mi se deskide la mesaje, asa ca ti-am postat aprecierea aici!
Este sau mai precis ar trebui sa fie dar din pacate nu se respecta si consecintele se vad la tot pasul. Cine inseala va avea mai devreme sau mai tarziu parte de a fi inselat. Este culmea ticalosiilor lucrurilor in lumea asta sau cum ar spune altcineva: Dumnezeu nu bate cu parul!
E greu cu atatea ispite neinspirate, dar daca te tin rarunchii... poti fii fidel o viata intreaga...
Da, depinde in ce anturaj esti, la ce te raportezi si mai ales pentru cine.Cine are coloana vertebrala, are moralitate si desigur respecta fidelitatea intr-o relatie de cuplu care sa duca la intemeierea unei familii.Important este ce crezi cu adevarat, dincolo de patima si pacat, de stres si materialite, de ipocrizie si minciuna, de mitocanie.Sa fii iubita, cat mai fidel
Draga anna pentru mine a fost si este o valoare morala...Consider ca fidelitatea este importanta intr-un cuplu din doua motive:atat pentru armonia cuplului, pentru mentinerea dragostei, cat si pentru sanatatea partenerilor(si aici ma refer la multitudinea bolilor venerice care exista in ziua de azi)... Din pacate pentru unii, fidelitatea nu mai are o importanta deosebita si pierde teren in fata inselatului, care pare a fi mai" coll".
Din pacate pentru cei mai multi numai inseamna nimic demult, .au alte "valori morale", .pentru cei putini fidelitatea este cea mai buna dovada a dragostei intr-un cuplu.eu sunt de partea lor.
Categoric da. Sta in puterea noastra sa nu inselam. Atractia catre altcineva poate sa apara in orice moment si de multe ori e mai puternica decat noi- dar intotdeauna avem sansa sa ii spunem celuilalt "la revedere" si sa plecam pe alt drum, fara povara infidelitatii.
Pentru unii da, pentru unii nu. Sa fim seriosi, fidelitatea este pana la urma o decizie si depinde de principiile si conceptiile fiecaruia daca o adopta sau nu. Chiar si asa, nu sunt multi care au taria de caracter(si nu numai) sa o si respecte. E pacat, pentru ca infidelitatea este motivul pentru care multe cupluri se destrama si multe inimi sunt frante. Iar cand ajungi sa te intrebi "a meritat?" sau sa pui in balanta ce ai pierdut si ce ai castigat, cred ca totul se transforma in regret.
Este cea mai valoroasa calitate pentru a avea succes si pentru a avea o constiinta curata, pentru pacea mintii si a inimii si pentru a avea o relatie buna cu insusi CEATORUL NOSTRU.
anonim_4396 întreabă: