Raspunsul corect este si da si nu!
da pentru ca nu ai fost dezvirginata!
nu pentru ca ai facut-o pentru prima data!
Logic dar e mai prostesc decat sa o faci in mod normal . Sti cum zice lumea. aaa curva aia i-a largit nu stiu ce boschetar curu... iti dai seama cum e
Nu. Virgina e o femeie care n-a avut nici un fel de contact sexual. Nu e suficient sa ai himenul intact, pana la urma ai apartinut unui barbat, ai fost extrem de intima cu el si e foarte posibil sa fi luat si vreo boala cu transmitere sexuala.
Nu. sau poate doar din punct de vedere "tehnic", dar pe plan psihic cu siguranta nu
Primele acte sexuale ale tale au fost anale? Nu-ti mai zic nimic, vreau sa am o duminica linistita. Totusi, imi fac cruce. Pe bune.
Si ai pus in paranteza ( am 18 ani ) ca si cum asta ar face din tine o ¨doamná¨? Bun, daca la 18 ai facut sex anal, oralul cam pe la ce varsta ti l-ai insusit? 12-13
Vrei sa stii daca mai esti virginá? Mai conteazá?
Buna!
Nu mai esti virgina pe plan moral deaorece ai intretinut relatii intime cu persoana respectiva! Vigina inseamna a fii pura curata fara de pacate samd.
Fizc esti pentru ca himenul tau este intact.
Mai bine faci sex normal, ai vastra potrivita, decat anal este foarte riscant cel anal transmitansu-se o groaza de bacterii din anus si boli.
Pai nu mai esti sigur din moment ce... te-ai atins de orificii... dar chiar nu mai are importanta in cazul tau. cel mai important lucru e ca ti-ai pastrat himenul pentru urmatorul, sau cine stie, pentru viitorul tau sot. problema e ca pana la el mai ai de trecut peste o armata de boymenhomosapiens, totusi poate ai noroc cu celelalte orificii ce le detii. sfatul meu: incearca urechea interna, e super. eu practicam dinainte de 18 ani sportul asta cu urechea. chestia e ca eu detineam doar betisoare pentru ea. dar eu in rest celelalte orificii le voi exploata, totusi, dupa 19 ani, ca acum am 18 jumatate.
Su ce cucu sau vibratoru.
cucu=nu mai esti virgina
vibratorul=e posibil sa mai fii virgina daca ai mestecat cu el in mancare
Frate aici nu se pune problema de curva! fata este virgina! asa ca ...curu poate sa si-l largeasca daca vrea! atata timp cat vaginul este neatins tot virgina se cheama!
Si eu am facut sex anal si e super tare. e mult mai multa placere.la inceput primele secunde au fost mai grele... dar folosind un lubrifian bun totul a decurs ok, si sincer prefer sexul anal
Si eu am facut sex anal si mi se pare mult mai fain.incercati si voi, senzatiia nu se compara... fain