E concurs si tu esti premiul?
Ignora-i pe amandoi, e la ambitie nu exista sentimente acolo.
Pai cred ca o plac amandoi si nici unul nu are curajul sa faca primul pas singur. Este ca o lupta (acum amicala) de demonstratie in fata fetei, urmand ca ea sa aleaga.
Mda, asta cu placutul il vad ca un pretext. Mi se pare competitie de care dintre ei are sansa la sex, mai degraba. Acuma nu stiu.
Nu stiu exact despre ce varsta vorbim, dar da, toti barbatii vor SI sex. Tine-l in suspans pana se indragosteste, da-i motive sa se indragosteasca (mai un semn confuz, mai un zambet, mai o fixare cu privirea pana cedeaza) si ulterior vezi daca vrei si tu sau nu sex
Am 22. Ăia imi par de 30. De aia cred ca vor sex. Ce dracu sa vrei ceva serios ca adult cu o pustoaica? Mai ales ca pe unul il stiu si ca e intr-o relatie.
In sfarsit, eu una nu vreau nimic cu nimeni, doar am observat faza asta si voiam sa inteleg mai clar situatia. Mersi de raspuns.
N-ai pentru ce!
ps: la 22 de ani nu esti pustoaica, iar ei la 30 de ani deja sunt la criza varstei mijlocii, unde isi pun intrebari ce fac cu viata lor. Cel putin asa a fost in cazul meu. Un barbat de 30 de ani, ar tinde sa ia de nevasta pe una de 22 de ani, intotdeauna ei vor fete mai tinere. Femeile la 30 de ani singure, ori sunt nebune, ori independente si nu le pot face fata barbatii asa usor. Fie ca vrei sau nu ceva cu ei, ia-o ca pe un joc, tachinarea asta este de cand lumea si pamantul, barbatii fac curte, femeile o accepta sau refuza. Take care!
Mda, am zis pustoaica pentru ca eu la "casetă" inca sunt de 15 ani.
Am 34, casatorit, un copil mic si daca vorbim de "caseta" ma consider si eu pustan. Inca sunt socat ca parca alaltaieri eram la liceu. asadar o parte din noi ramane tanara forever, cealalta parte devine mai responsabila.
Felicitari! Sincer, nu cred ca viata asta e de mine. Familie, iubire. Nu ma caracterizeaza. Mai degraba viitoarea cariera. De aia ma tin la distanta. Ori una, ori alta. Am ales.
Anonima17191 întreabă: