Fetele isi doresc un baiat intelegator, gentelman, unele fetele vor baieti draguti, pentru altele nu conteaza.Sa se comporte frumos cu ele, sa le iubeasca, sa nu aiba arfe (fite si mofturi), sa nu fie vreun obsedat, si sa nu se creada superior nimanui. Ceva de genul.
O fata te place cand se uita de mai multe ori la tine, cauta mereu sa te vada indiferent de situatii, dupa privire. ii cauti privirea in ochi, cand zambeste cand te vede...cand vorbeste frumos cu tine si se comporta frum.
O sa iti spun ce NU imi place mie la un baiat.
- Nu imi plac baietii care isi spun "BOSS" sau alte chestii de genul asta.
- Nu imi plac baietii care vorbesc urat.
- Nu imi plac baietii care se gandesc numai la prostii.
- Nu imi plac baietii care se joaca cu sentimentele fetelor.
Buna. Depinde de fata, dar cred ca orice fata isi doreste langa ea un baiat sincer si serios, care sa o iubeasca si la randul ei sa l iubeasca. Nu cum banuiti voi ca daca nu ai o masina buna, bani...sa i cumperi nu stiu eu ce cadouri nu te place. Sincer nu e atat de greu sa ti dai seama daca te place, cauta orice pretext sa vorbeasca cu tine. Sper sa te multumeasca raspunsu.
Depinde,unele fete vor un baiat sa le iubeasca.altele sunt materialiste si vor doar bani...iar altele sunt prea crve si vor distractie la maxim.