Și eu sunt timid și rușinos cu fetele de mic.
Efectiv nici eu nu înțeleg de ce nici fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți...
Eu unul mi-aș dori să găsesc o fată timidă ca mine dar din păcate mi-e teamă că voi rămâne singur pentru totdeauna...
Si unde vezi tu baietii aia, cand le apreciza pe fetele rele?
Unde anume mergi sa vezi asta?
Bune in ce sens?
Daca nu au un aspect plăcut,nu se uită nici moartea la ele
Toți băieții funcționează la fel, daca nu arată bine nu-i interesează că ești deștepta, harnica, bla, bla, bla
Daca ii lasi sa descopere partea buna din tine, si ai rabdare, probabil da, vei intalni si acel baiat care sa te aprecieze la adevarata ta valoare.
Da. Exista. Eu am respect și apreciez fetele simple cuminți și la locul lor care își doresc ceva serios.
Vezi ca 2-3 întrebări mai sus, plus înca vreo câteva în ultimele zile îl găsești pe VrRos68, care își caută pereche, și pare exact genul de băiat bun care vrea fată bună. Intrați în legătură.
Semnal de alarma cand o fata se autodescrie ca fiind "buna". Descrie putin "fata buna" in cuvintele tale.
Bună!
Nu ați pierde speranța, problema este că nu ai găsit persoana potrivită, cu timpul vei vedea că va apărea și băiatul potrivit, când te aștepți mai puțin, ce este al tău este pus de o parte, tu stai așa cum esti și lasă timpul să treacă, și vei vedea că totul va fi bine.
Buna. Da, inca exista baieti care sa caute fete cuminti, la locul' lor.
Eu respect fetele care sun cuminti.
Mie mi-ar placea sa am o relatie cu o fata cuminte dar niciuna nu cauta un baiat care sa stea in banca lui.
Acum fetele de 12-16 ani au inceput sa devina "emo".
Crede-mă că sunt destui. Știu că esti putin demoralizata, dar o sa gasesti un baiat care sa te iubeasca asa cum esti. Sunt sigur că esti o fată cu un suflet foarte bun. Ar trebui sa te axezi pe viața ta momentan, căci baiatul potrivit o sa vina in viata ta cand te astepti mai putin. Nu te grabi sa-ti faci vreo relație. Nimic bun nu se face grăbit.
Fetele cuminti nu exista..toate sunt niste muritoare de foame. Common tate w
Cred ca ar trebui sa-ti revizuiesti raspunsul! Tu esti un nimeni, ca oricare altul dintre noi!
Eu sincer mor cu astia care spun ca ei apreciaza si nu stiu ce, ideea e ca sunt baieti de genu, iar cea mai buna modalitate de a afla asta este sa stai ceva timp cu acel baiat, sa vorbiti, sa iesiti si asa mai departe. Abia atunci afli daca este respectuos, dupa limbaj, gesturi etc.
Deci nu mai spuneti ca voi apreciati si nu stiu ce, si lasati chestia asta sa reiese de la sine, nu se rezolva nimic daca te lauzi pe o aplicatia pe care si asa nu stie nimeni cine esti.
Mutubal întreabă: