Da, cu siguranță.
Înainte de toate, trebuie să înțelegi că, de obicei, majoritatea lucrurilor cu adevărat importante într-o relație de cuplu se întâmplă după 20 de ani. Lucrurile importante fiind cele pe care le-ai enumerat tu în întrebarea ta. Pentru că abia după o anumită vârstă ambele persoane sunt suficient de mature încât să se gândească la celălalt înainte de a se gândi la sine și să știe și cum să acționeze, nu doar cum să simtă. Pentru că și un copil de 10 ani este sensibil și iubitor, dar nu știe cum să-l împace pe fratele său de 16 ani care tocmai s-a despărțit de iubita lui. Și e un lucru normal, de care nu trebuie să-ți fie teamă și pe care nu trebuie să-l aștepți. Descoperă viața așa cum ți se oferă, pentru că doar așa poți ajunge să o cunoști, să o înțelegi și să o trăiești. Fie ea și cu băieți care, pentru că abia descoperă această dorință, te vor dori doar pentru sex.
Acum, răspunsul la întrebarea ta:
Ce trebuie să ții minte este că oamenii care se aseamănă se adună. Dacă grupul tău de prieteni este unul în care majoritatea sunt sensibili, au grijă unii de ceilalți, încearcă să se susțină și să se ajute reciproc, și se apreciază pentru gândurile și ideile și sentimentele pe care le împărtășesc între ei, indiferent de aspect, bani în buzunar, sau experiența sexuală, atunci cu siguranță ești mult mai aproape de acel băiat (sau de acei băieți) pe care ți-i dorești. Și se va întâmpla cât se poate de firesc.
Ține minte asta și alege-ți prietenele și prietenii în consecință.
Da exista. De obicei chind iubesti nu te intereseaza asa tare sexul. Poate satsi placa de infatisarea ei, de caracter, de zimbet, de ochii ie, totul satsi placa la acea persoana. Si poti sa o iubesti cu inima dar nu cu organile genitale.
Elasexygagica tia scris ca pe la biblioteci poti sa gasesti baieti de acestia, daca o sa citesti mai multe intrebari si raspunsuri de ale sale o sa intelegi de ce.(la cine toutul e bine in relatie in viata... acela se starue ca si celor din jur sa le fie bine, ear la cine relatiile nu merg si viata nu ii prea place se starue ca si celor din jur sa le fie la fel, aceasta se refera anume in situatia data cu elasexygagica). La biblioteci nu stiu cine mai umbla dar acolo precis ca nu o sa gaseti pe cine cauti, daca citeste aceasta nu inseamna ca este deja un om care nu are fantezii sexuale. Prieteni de ai mei care sunt in centrul atentie si la scoala si in sector, pot sa aiba o relatie cu cine doresc, dar ei au chite o prietena pe care o iubesc cu adevarat si sunt ferisciti in aceste relatii. Ei stiu ca pot sa aiba relatii cu cine doresc si anume aceasta si ii face sa nu fie atrasi de alte fete. (Chind stii ca poti obtine pe oricine atunci nu te starui sa cauti pe cineva caci mereu poti obtine, ear chind nu ai ceva atunci te starui sa obtii ce cauti). Baeti hai asa sai numesc buni poti gasi oriunde, la fel si baieti rai.
Da,eu sunt unul dintre ei,un sfat iti dau, ai mare grija cand vei avea prieten, baietii pot fi foarte "convingatori", intelegi tu ce vreau sa zic sa nu crezi 100% din tot ce zice, ca la inceput o sa iti tot zica ca te iubeste ca vai ca nu stiu ce, si peste cateva luni hop s-a plictisit.
Da exista... cum e prietenul meu. ma iuBeste pentruceea ce sunt. . trebuie doar sa astepti.;;] Nu-l cauta tuu :p o sa te ia prin surprindere. cand nu te astepti o sa-l vezi...; x
Da.eu iubesc o fata pentru caracterul ei, nu pentru sex... de sex nici nu se pune problema pana la 17-18 ani.
Dupa cum am raspuns si acestui utlizator in intrebarea asta http://www.TPU.ro/......-n-cur-si/
Parerea mea
fetele trebuie indragite alintate imbratisate si iubite nu trebuie doar sa te folosestii de ele pentru ca in ziua de azi toata lumea viseaza doar sex sex sex se foloseste de fata sa faca sex cu ea si dupa a plecat :( eu cand sunt intr-o relatie defiecare data pun suflet pentru tot ce fac...in fine Nu imi trebuie funda pentru ca e tot adevarul pe care il spun si nu merit funda sper ca te-am ajutat sa SPERII ca un baiat inca mai tine la fete si le iubeste... :(
Buna xElly de asta tu depinzi si de el.Dar pana la urma iti vei gasi jumatatea doar ca trebuie sa cauti mai bine. Sper k ti-am fost de folos. Funda?
Cati ani ai eu nu sunt innebunit de sex dar nu sunt mare! ma rog nu o sa mearga da-mi da-mi funde