Din răspunsul tău reiese cât de "cuminte" ești...
Tare as fi curios daca ai avea sange in tine sa-mi zici chestia asta face to face
Ne.Mă intimidez repede.N-aș avea destul curaj.
Sa te dau de gol ca prin ratati te referi de fapt la aia de "treaba" sau sa nu te dau de gol? ORicum funda nu o poate retrage
Eu voi nega, ea va crede în continuare că sunt bună și naivă ca ea și tu pici drept ăla rău, ca de obicei
Da...de fundă mi-era mie. Dacă o pierd din cauza ta, mă sinucid.Să știi.
" ca de obicei". De asta nu mai dorm eu la noapte, clar.
Oricum n-o făceai))
Lasă, știu cât te afectează părerea celorlalți.
Deja ma stiu toti! (
Nu e cazul să plângi...doar dacă vrei.
Iartă-i că nu știu ce vorbesc. Doar nu te enerva, te rog, nu căutăm probleme.
Au existat din totdeauna, trebuie doar sa privesti atenta in jur, ca stau cuminti in banca lor.
In mod absolut sigur DA, chiar daca reprezinta doar mici ''insule'' in imensul ''ocean'' de badboy nesimtiti.
Depinde ce înţelegi prin "cuminte". Din punctul meu de vedere ăsta e un termen nefericit dacă este atribuit unui bărbat.
Cum a comentat si cineva mai jos acestia sunt destui de rari si din ce in ce mai greu de gasit ( ca niste insulite minuscule intr-un ocean gigantic de RATATI ( cu dedicatie ) )
Tu mai ești băiat la 40 de ani?
Stai așa să verific
și...
dap, totul la locul lui, de ce întrebi, ție ți-a căzut?
Mai am până la 40, mulțumesc lui Dumnezeu... Suntem generoși cu rotunjirea rezultatelor?
Ața e tot acolo, da?
Mai bine o lasa-i moarta la timp. Zic eu...
De ce?
Fiindca toti vor sa fie rai in ziua de azi, sa faca pe durii, asta se intampla. Numai gasesti baietii care vor iubire, o relatie serioasa, chestii de genul.
Da. De ce nu?
Numai ca unele fete sunt prea proste si sunt atrase de cei mai rautaciosi si cand e vorba de unul cuminte le vine sa vomite. Si apoi zic ca nu exista baieti cuminti
N-am pretins niciodată că aș fi.
Drăguț nickSpune multe.
S-au simtit ca multi domne . Ma intreb in privat cati or sa te mai insulte. Ca deh, doar de atat sunt in stare.
Te miră?Se simt răniți...
Da, de-abia aștept.
Chiar sunt patetici.
Depinde ce inseamna cuminte, timid(prostanac) sa nu si poata lua apararea sau rezervat in comportament. Banuiesc ca sunt din ambele categori.Din pacate exista multi golanei care sunt niste zei ai strazilor, in realitate doar niste prosti fara scoala si mintea subtire.
Bananacantareata87 întreabă: