Stai linistita, nu imi e rusine nici de generatia fetelor cu sanii pe afara de 14 - 16 ani(spun la general, sa nu se simta vreo domnisoara agresata de vorbele mele) Ce sa mai spun de cele care nu au sanii si isi pun ciorapi? Ce sa mai spun de copilele de 13 ani care isi iau colanti pe ele si umbla pe strada ca la parada modei? Ma simt pedofil ca ma uit doar cu privirea, nu au si ele tati acasa?, nu le vad cum ies din casa? Si colac peste pupaza gasesti o mucoasa care ea singura se arunca in pat, si dupa se da fata mare, de intri prin parnaie.Si mucoasa deja e incercata de tot satu.Am vazut caz cu ochii mei la un prieten.Nu sunt eu ala educat, ala scolit, ala cu multe alifii, dar stiu un singur lucru.Padure fara uscaciuni nu exista.Nu sunt misogin, nu tin partea nici la barbati, nici la femei.Toti suntem o apa si un pamant, avem acelasi nevoi de o atingere, de un suflet pereche, de a face dragoste o noapte intreaga cu persoana draga. Unii doresc un suflet pereche, pe cand ceilalti doresc un partener/o partenera de placeri carnale.Eu personal am incetat sa mai ma bag in seama cu tipe care sunt scoase din photoshop(arata foarte bine si sunt foarte mandre si sigure pe ele)Le dau cu flit, prefer una normala, cu defecte, si care sa nu petreaca 3 ore in fata oglinzi inainte sa plece.Cat despre barbati, rar acei barbati care vad in o femeie mai mult decat o halca de carne in care sa isi potoleasca foamea carnala.
Vezi tu, tu uiti ceva din pacate mai uit si eu mai uita multi ca suntem animale si actionam dupa instinct,ceea ce afirmi tu acuma in forma constienta este guvernata de nerocortex ceea ce isi place este guvernat de partea creierului din spate numita creier reptilean,ce inseamna asta? ca nu putem controla ceea ce ne place, asta e ca iluzile optice deci sti despre ce e vorba tot percepi iluzia aia find iluzie, ceea ce ne atrage este fizicul, pe voi va atrag barbati frumosi,atragatori,inalti,bine facuti nu inteligenti,tocilari nu sunt vedete in licee,facultati,scolii generale, tu acuma isi doresti ceva dar crede-ma ca nu suntem constienti cand alegem ceva, asta e uite turma hai sa urmez turma e un instinct pana la urma, ce daca vezi un film de groaza nu te speri? ratiunea unde e? vreau sa spun ca va atrag baieti rai dar voi vreti baieti cuminti in forma constienta, si eu vreau una cu carcater dar daca nu e frumoasa tot degeaba, unde nu-i atractie nu-i placere etc lumea asta e plina de beta ceea ce va doriti voi e o minoritate in majoritatea relatilor va compromiti cu beta nu-i iubiti doar stati cu ei pana dati de un alfa, de ce fetele se ia cu unu dupa cateva zile de la despartire? ca voi nu iubti beta doar alfa ca asa ati facut mereu si asa vrea natura, evolutia, biologia
Barbatii...
Si eu care credeam ca fetele sunt de neinteles, dar vad ca se face caz si pe baieti
Lumea din ziua de astazi a evoluat. Deja in mintea unui om zac miliarde de idei tampite pe langa alte miliarde bune. Tu ai reusit sa ii gasesti pe aia care nu le arata pe cele bune, din cate zici.
Mda mai exista, ii asemeni doar
Cred că mai ai un cont pe aici, soare.
Majoritatea băieților devin patetici datorită vouă. Nu poți să-i reproșezi unui tip că a arătat ca un *** când a venit la tine cu buchetul de flori mai mare decât el și ți-a vomitat vreo 20 de complimente, dacă asta îi spui că dorești. După, evident că ți-a cerut facebook-ul, pentru că toate vor să te cunoască mai bine înainte să iasă cu tine.
Asta nu justifică lipsa creierului și a atitudini, dar majoritatea se conformează dorințelor voastre ireale.
9 din 10 femei urăsc "50 shades of grey" dar toate s-au excitat la vizionarea lui.
Nu vreau să fac femeile într-un fel, așa cum tu nu te sfiești să faci bărbații. Și nu numai că nu vreau, dar n-aș avea dreptate. Evident că există femei cel puțin inteligente și de asemenea și bărbați.
Nu o să mai spun nimic, prefer să mă retrag ușor pentru că evident, nu fac parte din categoria de care zici. Și până la urmă, îmi place aici, între mediocrii. Miroase puțin a căcat, pentru că majoritatea mănâncă ce scoateți voi pe gură, dar e ok. :3
Da, mai exista. Avem si noi ''unul'' printe noi. Cred ca te-ai prins la cine am facut referire.
Chestia este sa nu le dai importanta unor tipi care nu stiu ce vor de la viata. Din pacate si eu pot spune la fel, ca am avut parte de aroganti si psihopati.
Si la ultima intrebare: Hmm, raspunul meu este. Da! O persoana slaba nu o sa fie niciodata cu o persoana puternica, nu ar sti sa ''comunice'' unul cu altul, se diferentiaza prin acest aspect.
Mi-ar place sa observ persoana de care spui, dar inca nu o fac.Ma ajuti?
#S.
Daca te-ai da putin jos de pe piedestalul pe care singura te-ai urcat ti-ai da seama unde gresesti de esti curtata doar de papagali. Esti mult prea aroganta si de asta tocmai aia destepti te evita. Imi e greu sa cred ca toti tipii destepti trag doar la fete sterse...cel mai probabil ai o imagine gresita despre cat de esti de buna in comparatie cu restul fetelor. Si nu te multumesti sa simti asta in interior, faci si imposibilul sa le arati si celor de langa tine cat de superioara te crezi. Modestia e totusi o calitate! Nimeni nu vrea sa umble cu rasfatate ingamfate
Mi-as fii dorit ca macar sa ma simt, sau, sa-mi starnesti ceva, orice, macar o mica neplacere.
Aroganta nu se poate definii intr-un TEXT de pe TPU. Nu ai cum, si mai ales, nu ai suficiente arugemnte solide sa-mi etalezi niste ''caracteristici'' care suna a horoscop mincinos.
''Esti mult prea aroganta si de asta tocmai aia destepti te evita'' Tu ai transformat ''asteptarile mele'', in arogante, un lucru mediocru.
Ce ar fi lumea fara asteptari? Ne-am multumii cu ce avem si in final, am fii nesatisfacuti.
Modestia nu te caracterizeaza sigur. Narcisism din plin. Mai rau e ca ramai singura. Apropo, daca esti atat de "remarcabila" dpv "mintal" (cum o fi aia? poate intelectual), se scrie "CARE NU POT STAPANI".
Normal ca odata ce ai trecut jumate de cartier prin pat, ti-ai dat seama ca toti is lepre. In cluburi nu o gasesti niciun Eminescu care sa-ti compuna poezii sau sa nu vrea sa-ti bage melcu-n scoica de la prima intalnire. Stii macar ce iti doresti? Iti garantez ca in 30 de minute te-ai plictisi de orice "ideal".
Eu tot nu am inteles daca esti frumoasa sau urata. Zici ca aia de care iti plac tie se uita dupa fete frumoase dar tu in °modestia° ta zici ca esti remarcabila, un sinonim oarecum pentru frumos. Daca esti frumoasa de ce nu te baga aia in seama? Deci, esti sau nu? Daca esti grasa si urata atunci nu m-as mira de ce modele alea nu te baga in seama. Pentru aia nu conteaza doar sa fii de gasca sau inteligenta
Cum, bre? Scriseși anapoda cu 2*i multe verbe pe aicișa și te dai cel puțin remarcabilă la masacrarea formelor verbelor la condițional-optativ.
Nici măcar nu cred că-ți recitești postările ulterior dacă nu înainte de a le da „Publică".
Vrei bărbați atrăgători măcar mental...păi pe mine nu mă atragi cu scrisul ăla, asta-i sigur!
Esti femeia forte.Tu ce dai la schimb? El sa fie asa si asa...Tu? Cu ce te mai lauzi? Si da, mai exista.
Imagineaza-ti ca in momentul in care am asteptari de la cineva, automat, ofer.
Ce?
Draga M9.
Daca tu crezi ca traiesti intr-o lume de idioti si ca tu esti cireasa de pe tort o sa ramai singura toata viata si meriti asta. Generatia asta de ratati, prosti, idioti pe care tu o vezi face progrese mari ca sa scoata minoritatile ca tine in cutie si sa te parfumeze. Cu nasul asa pe sus, cautandu-ti perechea prin cluburi de fite si cu silicoane probabil care pot fi si arcuri cand te trantesti in pat nu vei gasi decat gentelmani dornici sa testeze o barbie de toata frumusetea. Cauti ceva inteligent si open mind in timp ce campul tau vizual lipeste etichete de idiot pe orice mascul. Iti doresc sa ai parte de ceea ce doresti tu altora...
Girl it's your lucky day!
Cu toata modestia ma pot numi Idolul femeilor, mai mult sau mai putin constiente(dar asta in asta in alt topic).Ca avem o ''generatie de prosti'', aici te inseli amarnic! Traim intr-o lume de idioti, si asa e de la primul dobitoc! Ce naiba ''Ma consider o tipa cel putin remarcabila'', atunci nu ar trebui sa fii surprinsa! Asteptam mai mult de la tine! M-ai dezamagit.
Toata stima.Mi-ati facut seara.
My Pleasure.
Exact asta am realizat si eu. Incep sa ma gandesc ca nu mai merita. Toti taranii la mine trag si baietii pe care ii plac nici nu vor sa stie de mine.
Din pacate baietii din ziua de azi ...nu toti...au ajuns dive mai rele ca noi si foarte feminizati si pensati ( mi se face greata cand ma gandesc la acest model "ideal") sunt batuti in cap, vor doar futai si fete la moda cu cur si sani buni ( sa fie proaste e inclus in pachetelul de pranz)
Adica...sa-i auzi vorbind mereu cu **** si sa faca mistouri si sa tipe sa injure ca pe maidan sa se laude ca au telefoane si masini si ei au "valoare" parca te face sa te gandesti asa putin ca merita gazati...ne trebuie un Hitler dar pentru prosti.
Nu pot spune ca suntem o societate de prosti dar in schibi suntem o societate de oameni incapabili mintal de a vedea potentialul in noi dar si in altui.
Baieti de "carier " tipi rai vor fete cuminti dar aratoase cu care sa se comporte ca cu niste curve.
Dar sunt si pitipoancele care vor oameni cu bani pe care sa ii toace.
Eu mă consider o fata cu ratiune desi fac multe lucruri prostesi, dar chiar cred si stiu ca mai sunt baieti/barbati ce au minimul bunului simt.
Televiziunile si toata lumea scot in evidenta prostia si mediocritatea unor oameni si generealizeaza.
Ex: Sun 20-30 betivi si 7 violatori +cativa hoti si concluzia unei tari este ca cei din Vaslui sunt niste hoti betivi ce violează tot timul. Asta e cel mai comentat subiect dupa COLECTIV despre care chiar nu vreau sa vb pentru ca am pierdut o persoana draga.
Si da mai sunt baieri "atragatori"(in sensul spus de tine)
Autumnleaves7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: