Eu tot nu am inteles daca esti frumoasa sau urata. Zici ca aia de care iti plac tie se uita dupa fete frumoase dar tu in °modestia° ta zici ca esti remarcabila, un sinonim oarecum pentru frumos. Daca esti frumoasa de ce nu te baga aia in seama? Deci, esti sau nu? Daca esti grasa si urata atunci nu m-as mira de ce modele alea nu te baga in seama. Pentru aia nu conteaza doar sa fii de gasca sau inteligenta
Cum, bre? Scriseși anapoda cu 2*i multe verbe pe aicișa și te dai cel puțin remarcabilă la masacrarea formelor verbelor la condițional-optativ.
Nici măcar nu cred că-ți recitești postările ulterior dacă nu înainte de a le da „Publică".
Vrei bărbați atrăgători măcar mental...păi pe mine nu mă atragi cu scrisul ăla, asta-i sigur!
Din pacate baietii din ziua de azi ...nu toti...au ajuns dive mai rele ca noi si foarte feminizati si pensati ( mi se face greata cand ma gandesc la acest model "ideal") sunt batuti in cap, vor doar futai si fete la moda cu cur si sani buni ( sa fie proaste e inclus in pachetelul de pranz)
Adica...sa-i auzi vorbind mereu cu **** si sa faca mistouri si sa tipe sa injure ca pe maidan sa se laude ca au telefoane si masini si ei au "valoare" parca te face sa te gandesti asa putin ca merita gazati...ne trebuie un Hitler dar pentru prosti.
Draga M9.
Daca tu crezi ca traiesti intr-o lume de idioti si ca tu esti cireasa de pe tort o sa ramai singura toata viata si meriti asta. Generatia asta de ratati, prosti, idioti pe care tu o vezi face progrese mari ca sa scoata minoritatile ca tine in cutie si sa te parfumeze. Cu nasul asa pe sus, cautandu-ti perechea prin cluburi de fite si cu silicoane probabil care pot fi si arcuri cand te trantesti in pat nu vei gasi decat gentelmani dornici sa testeze o barbie de toata frumusetea. Cauti ceva inteligent si open mind in timp ce campul tau vizual lipeste etichete de idiot pe orice mascul. Iti doresc sa ai parte de ceea ce doresti tu altora...
Autumnleaves7 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: