OpS nu vazusem a a scris si Tinkey acc lucru scuze nu`am citit raspunsurile uafff neatenta st.:-( oricum Tinkey raspuns ff bun
Nu stiu, niciodata nu mi-am pus problema daca barbatul care a fost langa mine o perioada mai mare sau mai mica de timp ma insala sau nu. Recunosc ca l-am "prins" pe unul si imi pare si acum rau, dupa 4 ani, ca nu l-am torturat mai mult pana sa il iert.
Da. pur si simplu simt ca daca as fi cu fata pe care o iubesc si din ce am auzit, pe ea nu ar deranja-o sa fie cu mine, nu as mai avea nevoie de nimic, doar de ea :X. Oricum, eu nu as insela niciodata, pur si simplu nu semnifica un barbat...Barbat inseamna (in greaca parca) control, adica cel care se controleaza perfect, deci daca se controleaza, nu inseala. Daca ar fi sa imi pierd sentimentele pentru ea si as gasi pe alta, oricat ar durea-o, mai bine m-as desparti de ea inainte sa umblu cu alta.
Daca ai face un sondaj pe un esantion de 100 de barbati...sa zicem... crd ca doar 3 sunt fideli( barbati sinceri care recunosc)