Buna, Alice!
Relatiile sincere se formeaza intre 2 oameni sinceri, cu ganduri sincere, care stiu sa pretuiasca o persoana si sa fortifice o relatie stabila. Desigur ca in multe cazuri nu se pune suflet deoarece baietii urmaresc sa aiba cat mai multe fete, iar fetele sa aiba cat mai multi bani, dar desigur, nu in cazul TUTUROR!
Ai dreptate! Nu se merita! Dar depinde si de persoana cu care impartasesti relatia.
Bună.
Bine că te-ai trezit acum din sevraj, alții toată viața stau într-o otravă!
Pa, pa.
Logic ca exista.Crede si nu cerceta
Daca ai ajuns pe calea adevarului si cunosti prea multe cazuri nefericite nu o sa mai simti adevarata dragoste niciodata.Cum sa iti zic pentru dragoste iti trebuie o mentalitate mai naiva, mai curata.Asta e crudul adevar.
Faza cu dragoste la prima vedere sau daca spui cuiva te iubesc.pur si simplu nu mai exista, mai nou relatiile sunt pe interes. deci dragostea trece prin portofel
Mda.cam toti vor acelasi lucru"SEX". De fapt mai toate relatiile din ziua de astazi se bazeaza pe lucrul asta, din pacate. In momentul de fata sunt implicata intr-o relatie si vreau sa-ti spun ca ma simt foarte bine langa iubitul meu, adica eu il iubesc ma iubeste.am pus suflet si a meritat, zic eu.chiar maine facem 2 luni. abia astept. Sper sa-ti gasesti iubirea.BAFTA!
Pai sincer da cred ca exista numai ca eu nu an stiut sa o pastrez langa mine atunci cand el m-a iubit p mine eu iubeam p altcineva sh el a fost cu cea mai buna prietena dupa ce neam desp atunci cand neam des a si plans nu vroiam sa il fac sa sufere pentru ca tineam si tin enorm de mult la el dar eu iubeam pe altcineva iar acum regret ca m-am desp de el cred ca am, fost o fraiera acum as vrea sa ma impac cu el dar nu stiu daca vrea el si apoi daca el vrea prietena mea o sa se supere
Exista! doar ca sunt mai rare cazuriele! merita sa pui suflet dar sa stii ca merita!
Dupa despartire. bagi o seara de karaoke sau chiar o barfa cu fetele si iti revii. eu merg pe ideea.Ma iubesti, te iubesc!
Oooof,pesimistilor.adica unii dintre noi.Cum sa nu existe? Normal ca exista, dar e cam greu pana cand gasesti pe cineva care chiar merita si te iubeste atat de mult incat ti se dedica tie.Asa credeam si eu, pana acum 10 luni de zile.de cand sunt impreuna cu prietenul meu.Am incredere enorma in el si a devenit singurul meu prieten. Toti m-au lasat.mai ales cand mi-a fost greu dar numai el a ramas cu mine.In fine... o sa vezi tu ca o sa iti schimbi gandirea asta odata si odata:*.
Lovedreamsnopeoeple întreabă:
anonim_4396 întreabă:
KatiMe27 întreabă: